Royal Hunt spiller koncert på JAILBREAK 2024.
Royal Hunt - Show Me How To Live

Show Me How To Live

· Udkom

Type:Album
Antal numre:7

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Royal Hunt vender tilbage - episke og symfoniske som altid - med endnu en samling power-prog sange til at kæle for dine øregange.

Med mainman André Andersen på keyboards er det måske ikke overraskende at keyboardsne fylder ret meget i lydbilledet (det virker nærmest som om, det fylder mere end guitaren), og det er så op til en selv, om man kan acceptere det eller ej. Under alle omstændigheder er dette blevet en integreret del af Royal Hunts symfoniske lyd.

Normalt synes jeg, at power metal, med meget dominerende keyboards kan være frygteligt cheesy, men i dette tilfælde virker det fortrineligt. Jeg kan godt lide, det fokus, der er på melodi (tjek bare guitar-melodierne i 'Half Past Loneliness'), og de storladne power metal-omkvæd, der findes i stort set hver sang, er både fængende og mindeværdige, og jeg kan egentligt godt lide C.C. Coopers kontrollerede og ikke-over-the-top vokal, som passer vokalmelodierne perfekt.

Der er masser af neoklassiske elementer på skiven, men det går aldrig over gevind, og Allan Sørensens solide urværkstrommer sørger altid for, at det hele bliver hold samlet og overskueligt.

Fans af symfonisk power-prog bør give denne skive et lyt, og, var du til "Paradox II: Collision Course" fra 2008, så burde denne skive også være noget for dig.