SAINT REBEL og MALRUN releasefester

SAINT REBEL og MALRUN releasefester

SAINT REBEL og MALRUN afslører begge detaljer om releasefester

Mandag d. 5. marts udsender københavnske SAINT REBEL debutalbummet "The Battle Of Sinners And Saints", der er blevet til i samarbejde med producer Marcus Toft (D-A-D, Carpark North). Albummet er desuden mixet af Jacob Hansen (Volbeat, Hatesphere). Tre dage før release sætter SAINT REBEL kog under gryderne på Bremen med en koncert og releasefest. Debutalbummet vil blive spillet live fra ende til anden i den historiske, store sal på Bremen Teater og efter koncerten er der lagt op til et vildt afterparty i Bremens foyer. Til afterpartyet kommer der fem fede Dj's, der sørger for fed musik til den lyse morgen! Til den sølle pris af 100 kr får man altså koncert, afterparty samt debutalbummet på CD, tre dage før det rammer butikkerne. Det sker alt sammen fredag d. 2. marts kl. 20:00.

SAINT REBEL udtaler: "Det her er kulminationen på de sidste par års hårde arbejde. Vi er sindssygt glade for, at Bremen er med på at lave en kæmpe rockfest som aldrig er set lignende på det historiske sted det jo er... Vi glæder os som små børn til at skulle fremføre "The Battle Of Sinners And Saints" live fra ende til anden, og generelt bare give publikum en aften de sent glemmer!!! Det ser ud til at blive et udsolgt Bremen, så mon ikke der er basis for en go' fest."

En album-teaser kan høres her:
http://www.youtube.com/watch?v=2jRtUYkkc4A

...og billetter kan købes her:
http://www.billetlugen.dk/musik/21696/saint-rebel-releaseparty/

MALRUNs udsender sit med spænding ventede andet album "The Empty Frame" mandag d. 5. marts. Albummet følger op på den anmelderroste debut "Beauty in Chaos" fra 2010. MALRUN kombinerer perfekt fængende rock melodier og energisk, groovy metal, hvilket de også beviser live. MALRUN’s fans kan få selvsyn for sagen, når bandet slår dørene op til releasefest i Huset i Magstræde i København lørdag d. 25. februar kl. 21. Der er gratis entre!

MALRUN fejrer desuden udgivelsen af "The Empty Frame" med relesefest i Århus på et endnu ikke offentliggjort sted, men det er sikkert, at det vil ske lørdag d. 3. marts kl. 20. Notér datoen i kalenderen og hold øje med bandets officielle kanaler.

Allerede nu kan man høre en teaser på albummet her:
http://www.youtube.com/watch?v=fX1y-EpJDpE

Fra mandag d. 6. februar vil man også kunne streame det nye nummer "Moving Into Fear" på bandets officielle facebook side:
https://www.facebook.com/Malrun

Tilføj kommentar