Kittie - I've Failed You

I've Failed You

· Udkom

Type:Album
Genre:Death metal
Spilletid:36.33
Antal numre:11

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Her gik jeg og troede, at Kittie var et småkedeligt alternativt metal band med nu metal tendenser, også sender de dette deres sjette album "I've Failed You" på gaden, som sparker røv herfra og ind i næste uge og bringer alle idéer om, at piger ikke kan spille rock-musik til skamme.

"I've Failed You" er nemlig en ren thrash-fest, der skydes igang med uptempo-thrasheren "I've Failed You" og holdes kørende næsten til slut henover numre der veksler fra at være aggressivt uptempo til midtempo og groovy og til at være mere tunge i det.

Vokalen veksler mellem en snerrende growlen og en mere introspektiv Alice In Chains-agtig måde at synge på, og således er der da nogle elementer fra alternativ metal på dette album (for eksempel, så er guitarsoloerne mere ude i noget bluespræget garagarock snarere end de mere shreddy soloer, man er vant til fra thrash metallen), men egentligt integreres de alternative elementer fint ind i Kitties version af thrash metal.

"I've Failed You" er en mørk og aggressiv affære hvor elementer fra thrash metal, power metal, alternativ metal og garagerock går op i en højere enhed.

Tilføj kommentar