Khold - Krek

Krek

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genre:Black metal
Spilletid:33:56
Antal numre:10

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Khold må siges at være et af de bands man som black metal fan enten må hade eller elske. Deres debutalbum, "Masterpiss of Pain", fastsatte Khold som et originalt band med deres langsomme, primitive old school-inspirerede black metal.

Den enkle og mørke lyd er også til stede på "Krek" - til trods for en noget fedtet spilletid på kun godt en halv time, er albummet spækket med groovy melodier. Produktionen er, som på de øvrige Khold albums, enkel, og giver sammen med Gards dybe growl en helt igennem ond stemning til musikken.

Man kan sige, at der ikke er sket den store udvikling gennem Kholds karriere, men det gør ikke noget hvis man kan lide den vare de leverer, og personligt synes jeg, at Khold har fundet sig en fin niche indenfor black metal.

På trods af helt klart at være en af de mere interessante black metal udgivelser i år, skiller "Krek" sig dog ikke tilstrækkeligt ud fra de øvrige Khold albums til at være noget, man bør føle sig forpligtet til at købe, hvis man allerede ejer en eller flere af deres tidligere udgivelser.

Tilføj kommentar