Sarke - Bogefod

Bogefod

· Udkom

Type:Album
Genre:Black metal
Antal numre:9

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Det kilder alle de rigtige steder, men klimaks udebliver

Sorry Baby…

Det er ikke dig – det er mig – altså – jeg er bare et svært sted lige nu. Der er intet i vejen med dig, du har den der pisse lækre Tom G. Warrior-ting kørende, dine riffs, wauu, man mindes dem nemt efter en gennemlytning, og din produktion er smuk og klar som en sommernat. Og jo skat, du er da også en rå og beskidt trunte til tider, med den der Haunting The Chapel/Chemical Warfare-stil du af og til lægger for dagen, når du bliver sådan rigtig kåd.

Og så er du jo den rene celebritet, med aner til Darkthrone og Old Mans Child, så man føler sig helt speciel i dit selskab.

Kedsomhed og impotens

Jeg sidder her med et album, der i DEN grad er en kærlighedserklæring til de tidlige 80’eres store idoler, hvor Nocturno Culto (Darkthrone) og venner skamløst iklæder sig de klassiske, frække klæder fra eksempelvis Celtic Frost og Slayer i håb om, at lytterne bliver kåde og springer på som dyr.

Et sådan projekt kan være utrolig smukt og æggende (eksempelvis gjorde Uffe Cederlunds skamløse udstilling af sin Autopsy-fetich i form af bandet Murder Squad så godt et job, at undertegnede gennemvædede sine boxers i bar ekstase), desværre så virker det ikke her. Til trods for alle de sexede moves og den yderst smagfulde og ophidsende beklædning, må vi erkende, at de gode intentioner og lækre forspil blot virker tamme, velfriserede og uinspirerende. Ikke engang en håndfuld viagra og intens forberedende fluffing med ”Circle Of The Tyrants” på repeat, kan holde potensen oppe, og man må erkende, at det er sgu’ ikke værd at bruge tiden på, klokken er blevet mange, og kanske der er noget fedt på TV2 Charlie.

Kan vi ikke bare være venner?

Det kan anbefales, man i stedet går til kilden og nyder de gamle, gennempløjede skøger som tidlig Slayer/Celtic Frost, for selvom de er forældede og ikke lyder lige så lækkert som Sarke, så leverer de nerve og indlevelse, som bare mangler med trunten her. MEN - vi siger det ikke til nogen, man skal jo ikke brænde broer, for hvem ved, måske indfinder lysten sig på et senere tidspunkt, det kan jo være en senere inkarnation kan tænde en ild, hvor Bogefod kvæler flammen.

Nydes bedst med

Bare en Slots-pils, hvis du alligevel har en stående – eller – ved du hvad, jeg bliver også nødt til at køre nu, tror bare vi tager den en anden gang.

Tracklist

  1. Taken
  2. Blood of men
  3. Barrow of Torolv
  4. Alternation
  5. The wickeds transient sleep
  6. Burn
  7. Dawning
  8. Evil heir
  9. Sunken

Tilføj kommentar