Deadlock - Manifesto

Manifesto

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Melodisk Death Metal, Metalcore
Spilletid:46:38
Antal numre:11

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Jeg kendte intet til bandet før denne anmeldelse, men det er da absolut ikke et negativt bekendtskab.

Stilen er af dem selv beskrevet som progressive melodic metal. Hvis jeg skulle sammenligne med andre bands, vil det nærmeste jeg kunne komme rent faktisk være Mercenary. De har såmænd også brugt samme mixer som Mercenary og Volbeat m.fl.

Det er som sagt i stil med Mercenary, dog tilsat en smuk kvindelig vokal fra Sabine Weniger, der smukt supplerer Johannes Prems growl. Så fans af Mercenary og også fans af andre typiske bands med kvindelige forsangere (Within Temptation, Nightwish etc.) kan her få et positivt bekendtskab. Sidstnævnte vil i særdeleshed nyde det stille nummer "Altruism". Der er modsætningsvist meget mere aggressivitet over nummeret "Deathrace", som ligefrem har dødsmetalliske tendenser ind imellem. (ihvertfald de første 4 minutter af nummeret)

Albummet er dog tilføjet noget for mig komplet uforståeligt, og som afholder det fra at ryge op over 6 i karakter. Introen er en gang rap/techno musik, som man direkte væmmes over. Nuvel, det kan man vel komme over da introen kun er på lidt over et minut. Men at man vælger at sætte 2½ minut med rap ind til sidst i nummeret "Death Race" er direkte til grin. Jeg er i tvivl om det er en fejl på den demo-cd jeg har fået, for det hører da på ingen måde hjemme på en metal-skive.

Men resten af cd'en vil mange mennesker kunne få stor glæde ud af.

Kommentarer (1)

Claus Ljørring

Claus Ljørring

Redaktør

Indlæg: 378

Syntes måske mere de lyder

Syntes måske mere de lyder som en mix at raunchy og Mnemic.

Introen er meget underlig.. men den laver et fedt slide over i Martyr To Science syntes jeg.

Syntes tilgengæld det er et fedt pust med Sabine, den kvindelige forsanger... Hun gør det meget godt. Growleren Johannes Prem syntes jeg derimod ikke så godt om.

Men kunne da være man skulle opleve dem i pumpehuset 04.02.09.....