Theocracy - As The World Bleeds

As The World Bleeds

· Udkom

Type:Album
Genrer:Power metal, Prog metal
Antal numre:10

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Solidt placeret et sted imellem US power-thrash/speed metal og Euro-power metal er Theocracy klar deres 3. tredje album "As the world Bleeds".

Ved at trække på de thrash-tendenser som ofte findes i US power metal sikrer Theocracy, at deres album sparker røv det meste af tiden, mens den store og episke Euro-power metal-lyd udnyttes, således at albummet også er melodisk og iørefaldende, og selvfølgelig, episk. "As the World Bleeds" indeholder både thrashy og knusende riffs og catchy og episke omkvæd samt ekstremt melodiske vokal-stykker og masser af melodiske guitarleads. Desuden har Theocracy indsat finurlige og progressive elementer ind i nogle af deres numrer, som gør skiven endnu mere interessant - bare tjek nogle af de næsten jazzede passager i 'The Master Storyteller'.

Albummet er således ganske afbalanceret med hensyn til cheesiness sådan, at selv en potentiel ostebombe som "The Gift of Music" - med sin 80'er-tv-show-tema-lignende guitar leads - faktisk er stadig holder hele vejen igennem, da den udvikler sig fra en power-ballade til en heftig power-thrasher.

Dygtige musikere. Gode sange. Fed power metal.

Kommentarer (1)

mark_hentze_26546

power metal

jeg kan godt lide Power metal men mit favorit band er kamelot (med tommy karevik) ikke den med khan

Tilføj kommentar