Sybreed - God is an Automaton

God is an Automaton

· Udkom

Type:Album
Genrer:Industrial metal, Melodisk Death Metal
Antal numre:11

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: 7/10 baseret på 1 stemme.

Så er der blevet tid til ny omgang moderne staccato metal fra Schweiz i form af Sybreeds seneste skive God Is An Automaton. Forgængeren, The Pulse Of Awakening var et fint udspil, men på God Is An Automaton er det blevet lidt for kedeligt. Staccato-riffsene og de industrielle tendenser får en til at tænke på bands som Fear Factory og Mnemic, men især de poppede omkvæd får mig til at drage paralleller til danske Raunchy. Desværre mangler Sybreed noget kvalitet i omkvædene, når man sammenligner med førnævnte Raunchy og som oftest løfter numrene sig ikke rigtig og stagnerer i omkvædene, og Sybreed mangler i høj grad evnen til at smide et uimodståeligt omkvæd i hovedet på lytteren.

Dermed mangler kontrasten til de millimeter præcist afleverede riffs og hele albummet kommer til at fremstå alt for jævnt og ligegyldigt. Med mindre man imponeres af de musikalske evner hos Sybreed, er der for lidt kvalitet i sangskrivningen til at man duperes over God Is An Automaton.

Tracklist: 01. Posthuman Manifesto 02. No Wisdom Brings Solace 03. The Line Of Least Resistance 04. Red Nova Ignition 05. God Is An Automaton 06. Hightech Versus Lowlife 07. Downfall Inc 08. Challenger 09. A Radiant Daybreak 10. Into The Blackest Light 11. Destruction And Bliss