The Interbeing spiller koncert i Spillestedet Stengade, København N .
The Interbeing - Edge of the Obscure

Edge of the Obscure

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Industrial metal, Death metal
Antal numre:11

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: 8/10 baseret på 1 stemme.

The Interbeing er et dansk metalband, og "Edge of the Obscure" er deres debult-album (vi har dog anmeldt deres demo fra 2009 "Perceptual Confusion" her på HMdk). Jeg må sige, at det er en meget solid debut, og bandet virker som om, de er meget målrettet i, hvad de går efter og vil opnå rent musikalsk og kunstnerisk.

Bandet byder på moderne metal med inspiration fra svensk melodød og amerikansk melodisk metalcore, men det betyder ikke, at det er tale om en omgang kommercielt sødsuppemetal a lá Sonic Syndicate eller Dead By April. The Interbeing er nemlig mestre i groove, og stort set hver eneste sang på denne skive er et overflødighedshorn af medrivende groovy guitarriffs, som ville gøre Korn misundelige og Pantera stolte. Der er også enkelte mere thrashede elementer som i det mere uptempo nummer "Celestial Flames" (der også er min personlige favorit fra denne skvive).

The Interbeing gør også brug af futuristiske elektroniske effekter, og der er dermed industrielle undertoner - men af den mere melodiøse slags - i deres musik, og jeg synes faktisk, at de slipper bedre afsted med det end visse andre bands, der forsøger sig med elementer fra samme type industrial metal.

Vokalen er råbende og skrigende på bedste agressive melodeath/metalcore vis, men omkvædene er som regel mere melodiske og sunget med ren stemme, og således appelleres der også til dem, som værdsætter mere melodisk musik, såm man kan synge med på.

I det store hele er der tale om en solid omgang melodiøs moderne industriel metal med masser af groove, og fans af Engels seneste udgivelse "Threnody" samt Raunchy og Mnemic burde også kunne lide "Edge of the Obscure".

Tracklist

 1. Elusive Atmosphere
 2. Pulse within the Paradox
 3. Tongue of the Soiled
 4. Face Deletion
 5. Fields of Grey
 6. Shadow Drift
 7. Swallowing White Light
 8. In the Transcendence
 9. Celestial Flames
 10. Rhesus Artificial
 11. Ledge of Oblivion

Tilføj kommentar