Soulline - We Curse, We Trust

We Curse, We Trust

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Melodisk Death Metal, Metalcore
Antal numre:8

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

De musikalske inspirationer på We Curse, We Trust peger overordnet mod skandinaviske rødder, på trods af at Soulline er et schweizisk band. På første nummer af We Curse, We Trust lyder Soulline som en lidt udvandet udgave af et standard Göteborgmetal band – på andet og tredje nummer bliver det dog noget mere interessant idet der kommer mere melodisk vokal på numrene - et træk der til tider leder tankerne hen på Katatonia. Specielt sidstnævnte inspiration var det der i første omgang fangede denne anmelder og til tider giver albummet en mørk stemning. På fjerde nummer af We Curse, We Trust , "Hopes", hiver Soulline en smule black metalliske inspirationer ind og det vidner om et band, der forsøger at variere albummet som helhed, hvilket også er tilfældet uden at albummet som helhed bliver for fragmenteret.

Desværre lykkedes missionen ikke helt, da Soulline ikke brænder igennem som suveræne sangskrivere, men alt for ofte kommer til at minde om noget man har hørt før – referencerne er simpelthen for tydelige og der mangler en del før sangskrivningen når op på samme niveau som inspirationskilderne.

We Curse, We Trust er på ingen måde et dårligt album, men på trods af anstrengelserne med at variere sangene, overbeviser slutresultatet ikke i væsentlig grad.

Tracklist: 01. Symptoms 02. Hunted 03. Left Hand 04. Hopes 05. It 06. Light 07. Incongruous 08. Pedestal 09. Grief 10. Damages 11. Unheard

I nedenstående video har du mulighed for at høre en teaser fra We Curse, We Trust :

Tilføj kommentar