Before The Dawn - Soundscape Of Silence

Soundscape Of Silence

/ EMI · Udkom

Type:Album
Genre:Melodisk Death Metal
Spilletid:36:20
Antal numre:10

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: 8/10 baseret på 1 stemme.

Before The Dawn startede som et projektband for Toumas Saukkonen og udgav tre albums inden de fik en fast besætning i 2007. Med denne besætning udgav de deres fjerde fuldlængder, Deadlight, og nu er opfølgeren så kommet. Nok om bandets historie, og da jeg først har stiftet bekendtskab med dem nu, kan jeg ikke komme med guldkorn angående deres tidligere udspil.

"Soundscape Of Silence" er et album man skal høre et par gange før det rigtig fænger. Jeg troede jeg skulle give det en dårlig karakter efter første gennemlytning, men albummet har i dén grad vokset på mig. Before The Dawn er finske og det kan man sagtens høre. Der er en hel del inspiration hentet hos Sentenced og Amorphis, og vi er altså i den melodiske, mørke ende af metalskalaen her. Albummets bedste nummer er åbningsnummeret "Dying Sun" der minder meget om et Dark Tranquillity nummer. Jeg finder det selv mærkeligt at jeg ikke umiddelbart faldt for dette nummer på første gennemlytning, men faldet for det, dét er jeg. Ingen tvivl om det. Lyden er rigtig god på albummet og de er dygtige musikere, og lad mig i den sammenhæng fremhæve samspillet mellem Toumas Saukkonens mørke growl og Lars Eikinds rene vokal. Smukt. Der er ikke meget variation på albummet, omend der er et par stille numre, men hvor der mangler variation, er der til gengæld god stemning. Et album som jeg vil anbefale til fans af mørk melodisk metal, og give 6 kranier.

Kommentarer (3)

Claus Ljørring

Claus Ljørring

Redaktør

Indlæg: 377

Kæft jeg syntes Dying Sun er

Kæft jeg syntes Dying Sun er et fedt nummer... jeg syntes uden tvivl det er albummets fedeste.

Christian Ljørring

Anmelder

Indlæg: 75

"Dying Sun" er bare så super

"Dying Sun" er bare så super fedt et nummer at det gør helt ondt! Hver gang det kommer ud af højtalerne så ryger jeg op på bordet i en gang døds-headbanging!! Syntes dog at albummet fortjener lidt højere end 60%.

Christian Ljørring gav Before The Dawn - Soundscape Of Silence 8/10.

Claus Ljørring

Claus Ljørring

Redaktør

Indlæg: 377

Helt enig... 70 nærmere

Helt enig... 70 nærmere

Tilføj kommentar