MetalDanmarks Branchedag

Velociter Velociter

MetalDanmark nu kan præsentere fem bands, der skal spille til metalbranchedagen den 5. september på Stengade. Velociter, The Absent, Redwolves, Cor Vacante og Wolfram kom op ad hatten. 

Formålet med dagen er, at vise både den danske og internationale branche, hvad den danske metalscene kan, og derudover være med til at sætte fokus på nogle af de fremragende danske metalbands, der findes.

Velociter kommer fra Silkeborg og er et nyere thrash metalband med kvindelige vokal. Bandet sætter fokus på det hurtigere og smadrende uden at gå på kompromis med det tunge og det groovede.
 

Københavnske The Absent, der spiller melodisk død, blev dannet i 2009. Siden starten har der været en del udskiftninger i bandet, men nu er der et fast line up, der med usvigelig præcision leverer den brutale og tekniske musik.

Fra København kommer også power rock-bandet Redwolves, der nok er dannet i 2008, men spiller musik, der leder tankerne tilbage til 70'erne – dog tilsat et drys af den mere moderen skandinaviske rockscene. Bandet har sin helt egen stil med masser af catchy melodier og riffs samt en stærk vokal. Cor

Vacante kan kaldes for en esbjergensisk metal-supergrupper. Bandet består blandt andet af folk fra Frameless Scar, Inbreeding Rednecks og Kellermensch. De har slået pjalterne sammen og leverer groovy og tung dødsmetal, der trækker rødder til old school metal.

Wolfram er et fem mand stort Odenseband, der siden har 2010 har spillet deres egen tunge og hårde kombination af stonerrock, metal og 70'er syre. De er i færd med at indspille en EP, som lytterne forhåbentlig snart får glæde af i cyberspace.

Læs mere om arrangementet på Facebook