Chris Adler er den nye (studie) trommeslager for Megadeth

Dave Mustaine og Lamb Of Gods Chris Adler på cafebesøg. En af flere tegn på at de to var ved at starte et samarbejde Dave Mustaine og Lamb Of Gods Chris Adler på cafebesøg tidligere på måneden. Et af flere tegn på at de to var ved at starte et samarbejde

Internettet havde gættet det, men nu bliver det bekræftet af frontfigur Dave Mustaine. Lamb Of Gods Chris Adler er den nye trommesalger på det kommende Megadeth album - men blot som studiemusiker. 

Mustaine udtaler: “Chris is a tremendous talent and an amazing person. He’s going to bring a new level of excitement and energy to Megadeth that the fans are going to lose their minds over." Derudover takker Mustaine Lamb Of God for, at bandet giver mulighed for, at Chris Adler kan afløse Shawn Drover. Drover forlod Megadeth i slutningen af 2014.

Chris Adler fortæller, at Megadeth altid har været et af hans favoritbands, og at han og Mustaine har bibeholdt kontakten siden de mødtes på en tourné for ti år siden. Målet for det kommende album er ifølge Adler helt klart:  "the goal here is to make the very best thrash album we can."
 

Indtil videre er der ikke noget konkret om hvem som skal afløse guitarist Chris Broderick som ligeledes forlod bandet sammen med Shawn Drover