Vinylbanner

Kommentarer (1)

frank

Indlæg: 3

Som stor Whitesnakefan så jeg

Som stor Whitesnakefan så jeg frem til at Coverdale og co endelig skulle udkomme med en ny cd. Det var godt nok med lidt bange anelser for jeg tænkte om den gamle mand stadig kunne lave god musik. Alt dette blev heldigvis gjort godt og grundig til skamme efterhånden som anlægget fik spillet div. nummer, og det blev hurtigt klart at det var en hamrene god skive, ja en af de bedste Whitesnake har lavet.

Men men men.

Efter at havde hørt Good to be bad og stort set alt andet Whitesnake matriale drog jeg til Vega for at set et af mine store idoler live.
og lad det være sagt med det samme det blev noget af en blandet fornøjelse.
Coverdale havde sørget for at tage bragene dygtige musikere med og de kunne virkelig deres kram, og så længe Coverdale ikke skulle belaste sin stemme nævneværdigt lød det hamrene godt, men når hans stemme skulle på de mindste prøver lod han enten sit band eller puplikum udføre sangen, og når han selv forsøgte var det mere skrig en sang.
Så min bøn til Coverdale er, hold dig til at lave plader eller erkend det er tid til at stoppe.
Jeg håber ikke at Whitesnake ender med at være et band der engang kunne noget og skulle være stoppet for 10 år siden, og jeg håber ikke jeg for ødelagt min illusion om at Whitesnake er et af de allerbedste rock band gennem tiderne

Fyrstens pædagogiske oppasser.

Tilføj kommentar