Throne Of Katarsis - Helvete - Det Iskalde Mørket

Helvete - Det Iskalde Mørket

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genre:Black metal
Spilletid:53.25
Antal numre:5

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: 7/10 baseret på 1 stemme.

Throne Of Katarsis er fra Norge og spiller black metal. Så langt, så godt. Men alt ved Throne Of Katarsis virker uoriginalt. Fra det sort-hvide cover, til det ulæselige logo. Fra den underproducerede lyd, til de mærkelige navne i bandet. Grimnisse?? Come on. Det er som om de har fulgt en gør det selv black metalbog. Først maler i jer i ansigtet, dernæst ser i onde ud, osv osv. Musikken er uinspireret og alt er hørt før – og bedre. Der er bare 5 sange på albummet, og de varer fra lange 6 minutter til uoverskuelige 17 og 54 sekunder. Albummet er ikke engang godt nok til at køre i baggrunden, da det er en ret middelmådig atmosfære de prøver at opbygge. Det må kunne gøres væsentlig bedre. 4 kranier

Kommentarer (3)

Agent_Egern

Agent_Egern

Tidligere anmelder

Indlæg: 87

Haha, jeg tror sgu jeg

Haha, jeg tror sgu jeg anmeldte forgængeren for dette her. Jeg kan huske navnet Grimnisse. Det lyder ikke som om de har forandret sig synderligt fra det jeg blev udsat for. Men sådan er der jo nogen der mener, at black metal SKAL være.

metalfreak

Tidligere anmelder

Indlæg: 27

er heavymetal.dk imod alt

er heavymetal.dk imod alt black metal? det ser åbenbart sådan ud. det er snart hver evig eneste anmeldelse af black metal her inde som bare bliver svinet til. ja okay det er ikke det bedste album, men det er dog bedre end 4.. ville personligt give det 7. ikke et så dårligt album igen men heller ikk et skide godt et. og du siger at alt er set før? hvor mange andre black metal bands bruger akustisk gutar andre end THRONE OF KATARSIS?

metalfreak gav Throne Of Katarsis - Helvete - Det Iskalde Mørket 7/10.

metalfreak

Tidligere anmelder

Indlæg: 27

*guitar

*guitar

metalfreak gav Throne Of Katarsis - Helvete - Det Iskalde Mørket 7/10.