Skeletonwitch - Serpents Unleashed

Serpents Unleashed

· Udkom

Type:Album
Genre:Thrash metal
Antal numre:11

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Endnu et black thrash-fix fra Skeletonwitch

Indledning Oktober i et ulige år. Ja, det betyder nyt album fra amerikanske Skeletonwitch. Uden ligefrem at genopfinde det varme vand, formår de igen at holde et højt niveau på deres nyeste skive, Serpents Unleashed.

Gennemgang Man kan spørge sig selv, hvad vi skal med en endnu en thrashplade, der lyder som så meget andet; Riffet styrer slagets gang, tempoet er højt og tonen rå og aggressiv. Det er hørt før. Og så er de elleve numre overstået efter kun 32 minutter. Men Skeletonwitch kan noget ganske særligt. Forsanger Chance Garnettes sangstil lægger sig tæt op ad den typiske black metal-sanger med dens savlende og spruttende ork-agtige beskidthed. Læg så dertil, at trommeslager Dustin Boltjes heller ikke er bleg for at lægge lidt black metal-elementer ind i sit trommespil, hvilket gør dette bands lyd ganske unik. At Skeletonwitch så også består af fandens dygtige musikere, gør ikke oplevelsen mindre interessant, og derfor er det ganske okay, at pladen er lidt kort. Det er nemlig superkvalitet på alle fronter, og i så kompakt form at den udgør et perfekt lille "black-thrash"-fix. Lytteren får ikke en eneste pause på noget tidspunkt - Skeletonwitch formår virkelig at gribe om lytternes stakkels struber, og flå dem gennem thrash-maskinen i en god halv times tid. Slutteligt kunne jeg godt fremhæve enkelte numre, men det er ikke nødvendigt, da alle numre er rigtig fede og i samlet flok bidrager på fin vis til en god homogen skive.

Konklusion Lytter man hele Skeletonwitchs bagkatalog igennem, så får man kuller efter halvandet album. Ensformigheden er ikke til at komme udenom, trods bittesmå ændringer fra én skive til den næste. Men den trofaste fan (og mange andre) kan sagtens nyde Skeletonwitch i de små doser deres albums er, når de hvert andet år udgiver solide små aggressive kaskader af black thrash. Kort og ensformigt, men bestemt ikke uinteressant.

Trackliste: 01. Serpents Unleashed 02. Beneath Dead Leaves 03. I Am Of Death (Hell Has Arrived) 04. From a Cloudless Sky 05. Burned From Bone 06. Unending, Everliving 07. Blade On The Flesh, Blood On My Hands 08. This Evil Embrace 09. Unwept 10. Born of the Light That Does Not Shine 11. More Cruel Than Weak

I Am Of Death (Hell Has Arrived) - Smæk for skillingen og ingen unødige pauser.

Tilføj kommentar