Skeletonwitch - Forever Abomination

Forever Abomination

· Udkom

Type:Album
Genrer:Thrash metal, Black metal
Antal numre:11

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Amerikanske Skeletonwitch er nu klar med deres 4. fuld-længde album Forever Abomination, og igen er der tale om et rigtig godt album. Stilen er fortsat black thrash metal, der er både aggressiv og catchy. Albummets første nummer starter med en akustisk guitarintro, men derefter skrues tempoet op. Resten af pladen består af korte kontante midttempo numre, hvor der momentvis også blastes derudaf.

Sanger Chance Garnette synger med en typisk black vokal, mens der også sniger sig lidt growl ind hist og her. Den nye trommeslager Dustin Boltjes gør det rigtig godt, ligesom de to guitarister Nate Garnette og Scott Hedrick leverer nogle suveræne riff, hvilket er et af pladens absolutte styrker. Produktionen af albummet er god og man kan høre de forskellige instrumenter, uden dog at blive for pæn.

Indrømmet, dette her er måske nok hørt før. Numrene kan også minde om hinanden, da de næsten alle er lavet efter samme skabelon, men ikke desto mindre holder det. Albummet er på en gang intenst, men samtidig forbandet fængende, og jeg kan ikke finde en eneste decideret dårlig ting at skrive om albummet.

Dette er et album som bør ejes af enhver med hang til god gedigen thrash tilsat en smule black, og hvis der skulle sidde nogle black thrash fans derude, som ikke allerede er bekendt med Skeletonwitch, så kan det kun gå for langsomt.