Skeletonwitch fyrede forsanger på grund af alkoholmisbrug

Chance Garnette Chance Garnette

For et par dage siden, meddelte Skeletonwitch, at de ville tage på deres europæiske turné med en ny sanger,  Andy Horn. Der er blevet stillet mange spørgsmål efter at Chance Garnette forlod bandets sidste turné med Amon Amarth og det faktum, at han ikke længere var noteret som sanger på bandets Facebook side.

Derfor har det store spørgsmål været, er Chance stadig med i bandet??
Nu har Chance selv kontaktet Metalinjection og bedt om til at komme med sin version af hvad der skete i slutningen af sidste år.

Chance fortæller at han havde et alkoholproblem, og regelmæssigt opførte sig som et røvhul [I regularly became a drunk asshole off stage] og derfor var blevet fyret.

Han fortæller også, at det var hans kæreste der fortalte ham at han var blevet fyret fra bandet. Han har siden været i behandling for sit misbrug og indrømmer sine fejl - i håbet om at han en dag ville komme tilbage til bandet.

Han slutter sit brev af med:
 

Jeg undskylder over for alle, der ikke fik set det fulde Skeletonwitch live show i den sidste halvdel af Amon Amarth touren sidste år, og til alle i Europa, der forventede at se mig i front for bandet under den nuværende europa tour. Tro mig, jeg ønskede at være der dengang, og jeg ønsker at være der nu. Jeg fandt ud af Skeletonwitch havde fundet en anden sanger til den aktuelle tur på samme måde alle andre gjorde for et par dage siden: på internettet. 
Så det er det, gutter. Jeg føler ikke, jeg er færdig kunstnerisk. Jeg føler ikke at jeg kørt tør lyrisk. Jeg er stadig "Vild og blodig". Jeg har en bærbare computere fyldt med ideer, og jeg håber, at jeg får lov til at optræde for jer igen i en ikke så fjern fremtid. Hvis jeg får denne mulighed, vil jeg ikke skuffe jer. Tak for alt, jeg håber at se jer alle igen.

Chance

Skeletonwitch er endnu ikke kommet med nogen kommentar til Chance udtalelser.

Skeletonwitch spiller i Pumpehuset mandag den 6. april.  Se mere i koncertkalenderen.