Andy Horn afløser Chance Garnette i Skeletonwitch

Andy Horn: "This metal maniac" Andy Horn: "This metal maniac"

Forsanger Chance Garnette, der forlod Skeletonwitch i oktober måned sidste år, på grund af nogle personlige problemer, ser nu ud til at kunne arbejde fuldtid med at producerer nittearmbånd - en sidegesjæft han pusler med i sin fritid.

På bandets facebook side er hans navn fjernet, og det fremgår at den kommende Europa tour bliver med en anden forsanger. Det er endnu ikke meldt officielt ud, at Garnette er ude af bandet, hvorimod hans broder Nate Garnette stadig er guitarist i bandet. Hvilket kun forstærker mystikken om den manglende udmeldning. 

Bandet skrev på deres facebook den 31. marts: 

"Hail Andy Horn, dette metal monster vil håndterer vokalen på vores kommende Europa tour"

Andy Horn der indtil 2011 var forsanger i Cannabis Corpse, er indtil videre tager med "heksene" til Europa, hvor de i aften starter deres Europa tour i Oslo og som bringer dem til Pumpehuset på mandag den 6. april.

Men først skal bandet lige have deres instrumenter retur fra British Airways. Bandet skrev for kort tid siden at British Airways meget gerne må finde deres 4 guitarer og 2 basguitarer, da det ellers er lidt svært for dem at spille deres koncert. 

Vi krydser fingre for at alle medlemmer og instrumenter er tilstede i Pumpehuset mandag.