Raunchy - Death Pop Romance

Death Pop Romance

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Metalcore, Melodisk Death Metal
Spilletid:48:34
Antal numre:10

Officiel vurdering: 10/10

Brugervurdering: 8,3/10 baseret på 3 stemmer.

Oldschool thrash metal er blevet mere brutalt, pop er blevet mere poppet. Der er i al fald det umiddelbare indtryk, når man lytter til Raunchys nyeste udspil "Death Pop Romance". Umiddelbart kan titlen afskrække de mest konservative og inkarnerede metalhoveder, men der er intet at frygte. Raunchy kører deres sædvanlige stil længere ud og tager lytteren med på en fantastisk rejse gennem deres musikliderlige univers.

Det er svært, som lytter, ikke at leve sig ind i musikken og hengive sig totalt. Raunchy har altid været kendetegnet ved, at de er meget "cathy" i deres hook-lines, men denne gang kan man ikke holde sig selv tilbage. Efter man har hørt et omkvæd første gang, kan man snildt tage sig selv i at synge med næste gang. Samtidig er vers og mellemstykker blevet "metalliseret" kraftigt. Den trashede oldschool-stil, der kom til udtryk på "Confusion Bay" fortsættes i stor stil på "Death Pop Romance".

Raunchys seneste udspil er deres første album med den nye forsanger Kasper Thomsen, og der er ingen tvivl om, at Raunchy har den optimale line-up nu. De mennesker der har set Raunchy live ved, at Kasper har bidraget med mange nye og innovative aspekter, som har påvirket bandets musik i en rigtig god retning. Raunchy lader til at have lært meget af hinanden og "Death Pop Romance" virker som en ekstremt sammentømret plade, der samtidig afspejler, at Raunchy har haft meget bedre tid til indspilningerne. Perfektionismen kommer til udtryk denne gang, hvor Raunchy tidligere har været hindret af tiden.

Hvis man kan lide "Velvet Noise" og "Confusion Bay", vil man uden tvivl elske "Death Pop Romance", som har taget til i udtryk, men "Death Pop Romance" kan også sagtens være det album, der åbner ens øjne for Raunchy. "Death Pop Romance" er et genialt udspil fra Raunchy. Pladen giver et godt indtryk af, at energien har fået et betydeligt boost, som kun kan blive en succes, når Raunchy spiller live.

"Death Pop Romance" får 10 procent metal for hvert af de 10 numre på pladen.

Kommentarer (12)

Claus Ljørring

Claus Ljørring

Redaktør

Indlæg: 378

Pladen er super fed og er,

Pladen er super fed og er, hvis du spørger mig, et UTROLIG stort skridt for Raunchy. Selv syntes jeg dog bands som Mercenary og Mnemic sniger sig et niveau højere op, men det er sikkert og vist, at Raunchy er på vej den rigtige vej frem. 80% herfra.

Nizzen

Indlæg: 2

Hey, jeg er helt enig med dig

Hey, jeg er helt enig med dig. De nye Raunchy er fed!! Men, hvis jeg må korrekse dig lidt, så staves stilen "Thrash" med "h" Thrash, og ikke "Trash", som bekendt betyder affald. Ellers en fin anmeldelse!

Martin

Tidligere anmelder

Indlæg: 47

Ha ha! Det er fandeme pinligt

Ha ha! Det er fandeme pinligt! Jeg har aldrig lagt mærke til, at det tHrash metal. Jeg var overbevist om, at det hed trash metal, men tak for det! He he...

Nizzen

Indlæg: 2

Det var så lidt... Keep up

Det var så lidt... Keep up the good work!

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Hæ Hæ... Ham Martin er sgu

Hæ Hæ... Ham Martin er sgu lidt rundhåndet med de 100%! Både In Flames, Raunchy og også den nye Soilwork, ville have fået det, hvis han nu havde anmeldt den..... Men hvis det skal være så'n, er det jo bare det!

Martin

Tidligere anmelder

Indlæg: 47

Jeg får bare de gode skiver :

Jeg får bare de gode skiver :)

Insomnia

Indlæg: 7

Masterpiece! Intet mindre!

Masterpiece!

Intet mindre!

Agent_Egern

Agent_Egern

Tidligere anmelder

Indlæg: 87

De tidligere Raunchy albums

De tidligere Raunchy albums har ikke sagt mig det store, men det jeg har fået hørt af DPR lyder meget interessant. Noget mere "thrashet" end de tidligere udgivelser.

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Jeg må sgu sige at jeg har

Jeg må sgu sige at jeg har mere end svært ved at hører disse old-scool thrash elementer, der står beskrevet i den ellers ganske velformuleret anmeldelse! Ingen tvivl om at det er en fed skive, men den er nok lige lidt for pop-melodisk til mig i længden!!!
-70% herfra!!!

tlt

Indlæg: 66

Jeg er enig med DSW, hør i

Jeg er enig med DSW, hør i stedet den nye Kataklysm, den sparker røv, og titelnummeret introducere endog et nyt begreb til vores metalencyclopædi: deprideath, smukt ikke?

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Ha ha ha ha... Deprideath!

Ha ha ha ha... Deprideath! Fed beskrivelse...

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Synes faktisk også det er

Synes faktisk også det er ganske ok, meget melodisk og poppet til tidere. Jeg ville bare gerne have været foruden den skrige vokal, synes bare slet ikke det passer til den slags musik. og Old school Thrash er der intet af overhovedet.