Malrun - Beauty in Chaos

Beauty in Chaos

· Udkom

Type:Album
Genrer:Alternativ metal, Hard rock
Antal numre:12

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Danske Malrun gør sig mere end heldigt bemærket med debutten "Beauty in Chaos", der består en flok sange mestendels baseret på metalliske riffs og i den melodiske rock. Specielt "Strapped While You Dance", hvor melodi og aggressive riffs smelter sammen i en herlig combo, hitter hos undertegnede og generelt er det også de mere aggressive numre, som gør sig bemærket på dette yderst velspillede album.

Der er dog lige lovlig mange sange, der ligger i den mere ballade-agtige ende af skalaen – 4 styks – og man kunne nok godt have undværet et par stykker uden at albummets dynamik ville lide synderligt under det. Alt i alt er det dog en række velkomponerede sange, der præger albummet og man fornemmer også tydeligt at der er kælet for detaljerne i eksempelvis "The Pledge", hvor strygere også er inkluderet i lydbilledet.

Er du fan af kombinationen af hårdtslående metal og melodisk rock er Malrun et yderst kompetent bud på hvordan det gøres overbevisende og samtidig giver "Beauty in Chaos" forhåbninger om endnu mere fra Malruns side.