Malrun - Oblivion Awaits

Oblivion Awaits

/ Sound Pollution · Udkom

Type:Album
Genrer:Alternativ metal, Hard rock
Antal numre:6

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Velkommen Nicklas!!

Med dette minialbum fra 2015 fra Malrun er der kommet noget helt nyt til.

I 2014 sagde bandet farvel til forsangeren Jacob Løbner og stod nu uden vokal, jagten efter en ny frontmand blev sat i værk, og valget faldt på Nicklas Sonne (Defecto, Wasted)

Og det viste sig, at det valg var det helt rigtige, en musiker med et stort talent, en kraftfuld vokal og samtidig en utrolig dygtig guitarist med viden inden for musikproduktion.
I særligt det femte nummer på skiven, ”Black Rain”, kan man virkelig høre, at det er 5 virkeligt dygtige musikere, der udgør bandet Malrun, her kommer det hele til sin ret, trommer-bas-guitar, vokal - alt.

Indspilningen af dette nye Malrun-album foregik i Nicklas’ eget studio, hvor også mastering og mixing blev lavet. Studiet er også kendt som det berømte Sweet Silence Studio, hvor bl.a. Metallica indspillede Master of Puppets.

Det er en helt utrolig fed lyd, de har fået skabt på det her album, Nicklas vokal giver det bare den der wauw-fornemmelse: Der er growl og scream med på mange af numrene, og det booster det i sådan en grad, at jeg finder det interessant at lytte til. Samtidig kan jeg godt lide det mix af forskellige vokaler, det giver det så meget kant.

I marts 2015 drog Malrun på Europaturne sammen med det amerikanske band Fozzy. Det skulle vise sig at være en af de turneer, hvor det bare væltede ind med gode anmeldelser efterfølgende. Efter denne her overvældende og positive respons blev produktionen af Oblivion Awaits påbegyndt og i december sidste år, blev den udgivet. Seks numre blev det til. Et mini album, hvor jeg ville elske, at der havde været flere numre på, da jeg personlig er vild med det her album, men er ret sikker på, der er en masse nye numre i støbeskeen til en efterfølger.

Nicklas Sonne har i øvrigt et sideprojekt, der hedder Defecto. Defecto spiller genren progressive-symphonic metal, og det kan anbefales at lytte til deres ep fra 2011.

Der er her en teaser på albummet Oblivion Awaits, og efter at have set og lyttet til den, er man ikke i tvivl: Malrun er et band, der igen viser, at de bare kan og vil.

Samlet vurdering: Måjerfåcker fantastisk og fremragende album, der bare skal være i samlingen.

Tracklist

  1. The Underworld
  2. Oblivion Awaits
  3. The Wilderness Of Pain
  4. Cold
  5. Black Rain
  6. Breaking the illusion