Jorn - Traveller

Traveller

· Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Prog metal
Antal numre:10

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Det perfekte soundtrack til en tur på motorcykel iført læderjakke

Vi kender vel alle sammen de her folk, som er med til alt de overhovedet kan komme i nærheden af. Jorn er en af disse, bare inden for metalverdenen. Han har været med i en hel del bands, han har samarbejdet med en masse kunstnere, og han har været med til at udgive et utal af albums, heriblandt hans egne. Det har dog båret frugt, og gjort ham succesfuld. Han udgav sit første soloalbum i 2000, og det er blevet til en del siden da. Det nyeste hedder Traveler, og det er, ligesom Bring Heavy Rock To The Land var, en positive overraskelse.

Albummet starter ud med "Overload" og et ganske fint bassriff. Der er tryk på for starten, og Jorns stemme lyder stadig fantastisk. Nummeret er catchy, og gør næsten en glad. Guitarsoloen er heller ikke til at klage over, og albummet kommer generelt godt fra start. På andet nummer, "Cancer Demon", lægges der lige så hårdt ud, men med et guitarriff i stedet. Igen er sangen catchy, og Jorns stemme er stadig slik for ørene. Guitaristen overgår sig selv med guitarsoloen på dette nummer, og generelt hans arbejde. Tredje nummer er der mest gang i. Det er titelnummeret "Traveller", og indeholder et ikke-så-vellavet riff. Det dæmmer trommeslagerens arbejde dog godt op for, og nummeret bliver lige så succesfuldt som de første to. Albummet fortsætter med tempofyldte numre som "Widow Maker" og mere groovy numre og stille numre, som "Make Your Engine Scream" (som passer perfekt til motorcykel-soundtracket). Det mest imponerende er hvordan Jorns stemme bare lyder perfekt gennem hele albummet, og selvom han er ved at være oppe i årene, Det er også den det meste af karakteren bygger på. Guitaristen gør også et rigtig godt job hele albummet igennem, specielt på guitarsoloerne, og det samme gælder trommeslageren (dog ikke på guitarsoloerne). Bassisten kan rent faktisk høres, og æren for det går til produktionen. Det gør det endnu bedre at han også er rigtig dygtig. Albummet slutter af med "The Man Who Was King", som har en akustisk intro og ret lang intro. I løbet af den hører man også Jorn fra hans stille side, og her skulle man tro hans stemme ville slå fejl, men det gør den ikke! Selv i stille sange lyder han helt fantastisk. Efter introen er vi dog ovre i det gamle igen. Nummeret slutter albummet godt af, da det indeholder lidt af det hele, og ikke er voldsomt energisk.

Hvis du troede Bring Heavy Rock To The Land var hans bedste album, så kan du godt tro om igen. Traveller har alt hvad Bring Heavy Rock To The Land havde, og mere til. Det er bedre sat sammen, der er mere tryk på hele vejen igennem, og Jorn stemmer lyder meget bedre end den har gjort. Er du til god hård heavy, så kan Traveller klart anbefales. Hvis ikke, men du ejer en motorcykel, køb den alligevel. Den er det perfekte motorcykelsoundtrack.

På titelnummeret Traveller kan man se at Jorn stadig har mange gode år endnu.

Tracklist

  1. Overload
  2. Cancer Demon
  3. Traveller
  4. Window Maker
  5. Make Your Engine Scream
  6. Legend Man
  7. Carry The Black
  8. Rev On
  9. Monsoon
  10. The Man Who Was King

Kommentarer (1)

mbmetal

Indlæg: 1

Ja det er en fed skive støt

Ja det er en fed skive støt op om cd salget inden det er slut,og vi kun skal have kedelige downloads