Jorn - Live in Black

Live in Black

· Udkom

Type:Album
Genre:Power metal
Antal numre:17

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Jorn er et heavy metal band fra Norge, stiftet af Jørn Lande, som vi vel godt kan sige er bandets sjæl. De er nu ude med albummet "Live in Black" som er et live-album.

Sangene på dobbelt cd’en er optaget på Sweden Rock Festival 2010 foran mere end 25.000 mennesker.

Kort og godt er der tale om ægte, god gammeldags heavy metal, med en stærk power-vokal sammen med traditionelle melodiske riffs og soloer. Jeg må indrømme, at jeg er lidt skeptisk med hensyn til live-albums, da det aldrig rigtigt har været mig. Dog bukker jeg mig i støvet for denne udgivelse, man kan tydeligt mærke passionen i Jørns stemme og det hele fungerer bare sammen. Jeg har ikke meget at sætte finger på, der er tale om en god omgang heavy metal.

Én af de ting som jeg også bed mærke i var at der var inkluderet to guitarsoloer og en trommesolo, dette gør lytte oplevelsen mere unik. Derudover må jeg må ærligt indrømme, at jeg var bange for at ende ud i en omgang kedelig heavy metal, med genbrugte riffs hele vejen igennem, dog var det en positiv overraskelse og jeg er på ingen måde skuffet over præsentationen.

Jeg vil kort og godt sige, at dette er en god heavy metal udgivelse og nok også det bedste live-album jeg har hørt længe! Jeg er sikker på at denne udgivelse vil kunne tilfredsstille selv den mest kræsne heavy metal fan.