Jorn - Live in Black

Live in Black

· Udkom

Type:Album
Genre:Power metal
Antal numre:17

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Jorn er et heavy metal band fra Norge, stiftet af Jørn Lande, som vi vel godt kan sige er bandets sjæl. De er nu ude med albummet "Live in Black" som er et live-album.

Sangene på dobbelt cd’en er optaget på Sweden Rock Festival 2010 foran mere end 25.000 mennesker.

Kort og godt er der tale om ægte, god gammeldags heavy metal, med en stærk power-vokal sammen med traditionelle melodiske riffs og soloer. Jeg må indrømme, at jeg er lidt skeptisk med hensyn til live-albums, da det aldrig rigtigt har været mig. Dog bukker jeg mig i støvet for denne udgivelse, man kan tydeligt mærke passionen i Jørns stemme og det hele fungerer bare sammen. Jeg har ikke meget at sætte finger på, der er tale om en god omgang heavy metal.

Én af de ting som jeg også bed mærke i var at der var inkluderet to guitarsoloer og en trommesolo, dette gør lytte oplevelsen mere unik. Derudover må jeg må ærligt indrømme, at jeg var bange for at ende ud i en omgang kedelig heavy metal, med genbrugte riffs hele vejen igennem, dog var det en positiv overraskelse og jeg er på ingen måde skuffet over præsentationen.

Jeg vil kort og godt sige, at dette er en god heavy metal udgivelse og nok også det bedste live-album jeg har hørt længe! Jeg er sikker på at denne udgivelse vil kunne tilfredsstille selv den mest kræsne heavy metal fan.

Kommentarer (4)

hellcock

Indlæg: 189

Guitar- og trommesoloer er da

Guitar- og trommesoloer er da udelukkende for at sangeren kan få en pause og publikum kan gå på toilettet / i baren, uden at de går glip af noget!!

Så 3 x solo hjemme i privaten er sgu alt for meget og den eneste grund til, at jeg ikke allerede har købt cd/dvd sættet.

Winterlife

Tidligere anmelder

Indlæg: 16

Well, du får et album med 17

Well, du får et album med 17 sange, 3 af dem bruges til soloer - hvis det ikke har interesse, så må du jo bare springe dem over. Kan ikke se hvordan det kan være et stort problem - slet ikke så stort et problem at du nægter at købe en.

hellcock

Indlæg: 189

Mit problem bliver at det

Mit problem bliver at det naturlige flow ødelægges af de mange soloer! Det samme gjorde sig gældende for koncerten på The Rock!

Winterlife

Tidligere anmelder

Indlæg: 16

Det vil jeg faktisk give dig

Det vil jeg faktisk give dig ret i, det kan virke lidt ustruktureret. Dog har jeg ikke anmeldt den her ud fra det synspunkt, mere ud fra hvad der er blevet leveret - og det er jo kort og godt en go' omgang heavy metal som vi kender den bedst.