Vinylbanner
Helloween - Mrs. God

Mrs. God

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Power metal, Prog metal
Spilletid:21:04
Antal numre:3

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Appetitvækkeren til den tredje del i Helloween’s "Keeper Of The Seven Keys" saga byder den kræsne Power Metal fan på tre numre, hvoraf det ene er eksklusivt for denne single. "Mrs. God" er en typisk Helloween happy banger der minder en del om Deris numre som "Perfect Gentleman" og "If I Could Fly", med ørehængende melodier tilsat den typiske humor som nordtyskerne gjorde berømt i firserne. Af en helt anden kaliber er derimod "The King For a 1000 Years"; en episk og atmosfærisk sang som med sine 14 minutter minder om netop de episke tracks fra bandets to hovedværker som man vil tilføje et tredje kapitel til. Man bruger alle tricks i dette nummer fra storladne omkvæd til galoperende guitar riffs over til stille og sørgmodige passager, endog kvindelige vokaler har indfundet sig i nummeret, hvilket giver sangen sin helt egen karakter. Singlens eksklusive nummer er "Run (The Name Of Your Enemy)" som er endnu et typisk nummer for bandet, der dog ikke opfinder den dybe tallerken på ny, men fans og ligesindede vil ikke blive skuffet. Om bandet så vil lykkes at skabe en værdig opfølger til de to førnævnte klassikere er nok for tidligt at spå om ud fra disse to numre, men er der flere numre i vente af "The King For a 1000 Year"'s kaliber, vil jeg sige at det godt kan lykkes. Men alt dette vil den nærmeste fremtid jo vise. Indtil da er man i gode hænder med denne lille godbid.
Metalvinyl

Kommentarer (6)

kissman

Indlæg: 7

Det lover godt for den

Det lover godt for den kommende skive!!!
Helloween Rules.... Glæder mig til at se jer i Sverige d.2 December!!

Beikes

Indlæg: 80

Jeg, som er en fanatisk

Jeg, som er en fanatisk pumpkin, og i hvert fald var stor tilhænger af bandet i 80'erne, blev slemt skuffet da jeg hørte og så den sidste video, "Mrs. God", fra Helloween.

Et meget påtaget forsøg på at eftergøre stemningen og stilen fra deres opus. Det skal dog siges at jeg kun har hørt dette nummer, og jeg må indrømme efter at have læst denne anmeldelse, ja så ser det ud til at blive et spændende album...nu er det sgu bestilt!

Omnio

Omnio

Tidligere anmelder

Indlæg: 157

De to numre herpå, der også

De to numre herpå, der også kommer på albummet, er i mine ører ganske enkelt fremragende. "King..." er super gennemført og fuld af julestemning, og man skal godt nok være en trist eksistens for ikke at hygge sig i selskab med "Mrs. God"!

Indtil videre synes jeg dog så også, at det er de to bedste numre på hele fuldlængden...

helloween

helloween

Indlæg: 167

Syntes sku nummert "Mrs, God"

Syntes sku nummert "Mrs, God" skuffer en anelse, vil sørme håbe resten af pladen er meget bedrer.

Omnio

Omnio

Tidligere anmelder

Indlæg: 157

Altså, "Mrs. God" er jo en 3

Altså, "Mrs. God" er jo en 3-minutters pop/rock-sang, så jeg kan da uden at afsløre for meget, fortælle at resten af fuldlængdealbummet er anderledes...

helloween

helloween

Indlæg: 167

Har smuglyttet til "The

Har smuglyttet til "The Legacy" de sidste par dage og kan kun sige en ting.

Hold kæft hvor jeg glæder mig til cd'en kommer dette er uden tvivl den bedste med "Helloween" siden "Master of the rings" og en af de bedste cd'er der er udgivet i 2005..

Tilføj kommentar