Destinity - XI Reasons to See

XI Reasons to See

· Udkom

Type:Album
Genrer:Melodisk Death Metal, Death metal
Spilletid:52.02
Antal numre:11

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Forrige album fra Destinity, "The Inside", var en ganske positiv overraskelse med dets døds- og ikke mindst det lidt svartmetalliske præg. Aggressionen på "The Inside" er i højsædet og smittede af på lytteren og albummet er ifølge denne anmelder et lidt overset album.

På første halvdel af det seneste opus fra franske Destinity, "XI Reasons to See", virker det som om at franskmændene søger mod det mere melodødsmetalliske. Desværre ikke altid med et specielt heldigt resultat og især nogle af passagerne med ren sang virker lidt forcerede – ikke fordi det er dårligt, men Destinity kommer blot til at minde om en lidt udvandet version af In Flames og Soilwork, fordi den rene sang og keyboardfladerne ikke har den ønskede effekt. Der er bestemt ikke noget i vejen med håndværket på "XI Reasons to See", men Destinity mister noget af den aggressive kant jeg fandt interessant ved bandet på "The Inside".

Det er først på de sidste numre af albummet at Destinity for alvor folder sig ud og smider nogle af hæmningerne overbord og bare smadrer derudaf, at dette album for alvor bliver interessant. "Silent Warfare", "Self Lies Addiction" og "Negative Eyes Control" markerer sig da også som højdepunkterne på dette album.

Destinity indfrier desværre ikke til fulde de forventninger som "The Inside" skabte, men "XI Reasons to See" er stadig et ganske habilt album.