Chrome Division - 3rd Round Knockout

3rd Round Knockout

/ Warner Music Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Hard rock
Spilletid:42.06
Antal numre:10

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Norske Chrome Division er lidt af en supergruppe og bandets medlemmer slår (eller har slået) til dagligt deres folder i bands som Dimmu Borgir, Old Man's Child, Ashes to Ashes, og Susperia. "3rd Round Knockout" er deres 3. album,n og titlen er egentligt meget passende.

Chrome Division byder nemlig på kompromisløs old school heavy metal og hard rock, der skramler lige ud ad landevejen som en anden motorcykelklub på vej fra Olso til Stavanger i den norske sensommer. Og der er knald på stort set hele vejen igennem (måske lige bortset fra den lidt gumpetunge "Join the Ride" samt den ellers meget fede blues "The Magic Man") med musikalske referencer til Mötörhead, Thin Lizzy, Judas Priest, Maiden, AC/DC og masser af 70er rock drive (af en eller anden årsag minder Chrome Divisions drive mig lidt om The Damned Things' ditto).

Det er bestemt ikke nyskabende musik, men det er fandeme godt alligevel. Og jeg tror heller ikke, det er meningen, man skal tage Chrome Division alt for seriøst. Med sange om g-strenge, zombier, spritkørsel, slåskampe, prostituerede og Jack Daniels kan Chrome Division måske godt virke lidt kitsch, men under streger også, at der bare skal være sjov i gaden og gang i den.

Og Johnny Cash fans kan glæde sig til en steoridepumpet coverversion af "Ghost Riders in the Sky".

"3rd Round Knockout" er et medrivende heavy metal album, der passer perfekt til festlige lejligheder - headbanging garanteret.

Kommentarer (1)

Agent_Egern

Agent_Egern

Tidligere anmelder

Indlæg: 87

Jeg var ret vild med det

Jeg var ret vild med det foregående album i al dets småvulgære forudsigelighed. Det lyder umiddelbart på anmeldelsen her som om Chrome Divison fortsætter i nogenlunde samme spor, så jeg skal bestemt på udkig efter dette album.

Tilføj kommentar