Black Label Society - Mafia

Mafia

/ VME · Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Hard rock
Spilletid:47:16
Antal numre:14

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Bund solid og uforfalsket metalrock uden så mange dikkedarer er ikke det værste verden har hørt, hvorfor "Mafia" da også har sin fulde berettigelse blandt os der er til hegn, øller og alt det der. Den tungt slæbende og enkelt virkningsfulde åbner, "Fire It Up" starter ballet udmærket, og man bliver nødt til at knappe den første kølige op. Zakk Wylde har jo altid været garant for lækkert spadelir og kaster gerne om sig med fede stodder riffs. Guitaren hænger ret så cool nede ved knæene i den medrivende "You Must Be Blind", men det gør den faktisk adskillige gange i løbet af skivens fjorten numre. Nu kan fjorten skæringer nok være lige i overkanten, men med en spilletid på knap 48 minutter er der heldigvis ikke rigtig noget der trækker i langdrag. Musikken er på ingen måde revolutionerende, men den svinger og besidder en god røvfuld energi – hvilket atter bevises i "Say What You Want". Selvfølgelig har også dette album sine begræsninger, og det er ikke altid jeg magter at høre på Zakks vokal i længere tid af gangen. Men det er vel bare et spørgsmål om at være fuld nok, og inde i mit hoved er der pt. fest og jeg står allerede oppe foran ved scenen og vipper med foden – og en fadbamse!

Fans af gammelt Black Sabbath og Soundgarden bør tjekke den ud, men andre kan også være med.

Kommentarer (8)

JugsEater

Tidligere anmelder

Indlæg: 21

Nu kendte jeg ikke till BLS

Nu kendte jeg ikke till BLS før jeg oplevede dem live på Sweden Fucks 2005, men damn hvor blev jeg overbevist! Det er virkelig fedt slæbende bar-rock af den tykkeste skuffe. Zakk Wylde kan virkelige lire de tungeste riffs af. Og det er sq enormt effektivt. Et nummer Fyrsten ikke nævner, men som han burde, er "Suicide Messiah", Zakk's vokal efter min mening er bedst, og så de fede riffs igen... "Mafia" slider hårdt på mit anlæg og mine underboere!!!

Purpur0075

Indlæg: 109

Sjovt, det er præcis på samme

Sjovt, det er præcis på samme måde med mig. Jeg så dem på Sweden Rock og har siden da hørt dette album utallige gange. Hvis jeg skulle rate den ville den nok få 8 eller 9, men hvis man tæller dens uopslidelighed med, så ville den nok få 10.

Fyrsten

Tidligere anmelder

Indlæg: 181

Forstår sgu godt hvad I to

Forstår sgu godt hvad I to tosser mener, synes dog stadig 8/10 er en fornuftig karakter. Når man får denne diller er det jo bestemt værd at holde øje med, så hvad er problemet!? Fatter I ingenting!? 80 % stiv diller er da lig med med hegn. , og ifølge deathface kan man sagtens kneppe med 45% stiv diller. Vågn nu op, mand!!??

/F.

Purpur0075

Indlæg: 109

Hey, det var sgu ikke

Hey, det var sgu ikke meningen at sige jeg var uenig med din karakter, for det er jeg ikke (cirka). BLS er fed tråd og alt med 70% eller over betyder rigtig fed musik på min skala.

Fyrsten

Tidligere anmelder

Indlæg: 181

Hehe det bare ok, jeg var nu

Hehe det bare ok, jeg var nu heller ikke gnaven da jeg skrev, selvom det måske så så'en ud. Skål!

JugsEater

Tidligere anmelder

Indlæg: 21

Fürsti, du sq altid gnaven,

Fürsti, du sq altid gnaven, stiv, og hjernedød! Det sidste har du bare aldrig rigtigt pralet med. Og hvis der er mere med dig, er du afskåret fra fremtidige humle-ridt!

Fyrsten

Tidligere anmelder

Indlæg: 181

Det er jeg ked af at høre,

Det er jeg ked af at høre, skal nok stramme op. Sender en vogn med fire/fem drenge, med forventet ankomst torsdag middag. Skip Gevalia kaffen til fordel for humle. Så snakker vi ud, og kører det sædvanlige knep og fuck af'
Glæder mig til at se dig (hvor mærkeligt det end lyder)... dit svinske dyr ;-)

Fürzden

JugsEater

Tidligere anmelder

Indlæg: 21

Sjovt du kalder MIG et svinsk

Sjovt du kalder MIG et svinsk dyr! Det er altid DIT lort jeg skal tørre op, når du er her...