Vinylbanner
Aura Noir - Aura Noir

Aura Noir

· Udkom

Type:Album
Genre:Thrash metal
Antal numre:9

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Nye helvedeshammer hymner fra de norske fjelde

Seks år efter deres seneste udgivelse vender norske Aura Noir tilbage med lige knap 33 minutters musik. Det gør de i form af den nyeste udgivelse Aura Noire! Medlemmerne i bandet har dog ikke ligget på den lade side, da de alle er involverede eller har været involveret i en helt masse forskellige bands som eksempelvis Virus, Lamented Souls med flere. Men hvad har seks års pause fra Aura Noir så bevirket af ændringer og nye ting? Svaret på det spørgsmål er: Ikke en skid! Aura Noir lyder præcis, som jeg havde forventet. Der er nemlig, som der altid har været, tale om en møgbeskidt omgang black/thrash metal med tydelig inspiration fra de helt gamle bands som Hellhammer – Celtic Frost –  helt gammelt Kreator/Sodom og Destruction.

Rådden, mere råddent,  Aura Noir

Fra første slag på lilletrommen tonser Aura Noir derudad, der rykkes igennem med thrashede, rockede riffs, hurtigt uden at være grindet, lækre 1-2-3 og så derudad rundgange. Når man er uforbederlig 80’er-thrasher, så bliver man i det hele taget utrolig glad i låget og øm i nakken over, det bandet bringer. De koger en lækker, fed suppe på alle mine børne- og ungdomsidoler. Vokalen fra Aggressor er simpelthen fantastisk og øreforkælende. Han lyder som en ung Tom G. Warrior, men med en ældre udgave af sammes autoritet og spytter galden ud over de ni kompositioner på skiven.

Og hvorfor skal du så købe Aura Noire?

Det skal du, hvis du er den mindste smule forelsket i den tidlige thrash- og black metalscene! Hvor den sidste Aura Noir-skive i mine ører var lidt lang i spyttet og uden de store højdepunkter, så virker det til, at pausen har gjort bandet godt. De virker revitaliserede og tæver dig med jernhandsker i løbet af den tid, Aura Noire banker ud af højtalerne. Og når det sidste brøl rinder ud, trykker du helt automatisk play igen for at få nogle flere tæsk! Denne plade skriger på, at man sidder sammen med kammersjukkerne, gerne på en solbeskinnet terrasse, mens man hamrer iskolde stifter! Måske årets sommerskive?!?

 

Tracklist

  1. Dark Lung Of The Storm
  2. Grave Dweller
  3. Hell's Lost Chambers
  4. The Obscuration
  5. Demoniac Flow
  6. Shades Ablaze
  7. Mordant Wind
  8. Cold Bone Grasp
  9. Outro
Metalvinyl

Tilføj kommentar