Accept spiller koncert ved JAILBREAK 2022 .
Accept - Blood of the Nations

Blood of the Nations

/ Warner Music Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Power metal
Spilletid:67.16
Antal numre:12

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: 8,6/10 baseret på 5 stemmer.

"Blood Of The Nations" er traditionel heavy metal af den gamle skuffe, og der er ingen tvivl om at de rutinerede kræfter i Accept kan deres kram inden for denne disciplin. Udo Dirkschneider er som bekendt ikke en del af Accept længere og personligt har jeg en del lettere ved at forene mig med Mark Tornillos vokal end førnævnte Udo.

Når det er sagt må det også pointeres at jeg bestemt ikke er duperet over Accepts forsøg på at indkapsle lytteren i en tidslomme for selv om produktionen på "Blood Of The Nations" er en kende nutidig, så er der fæl stank af heavy metal anno 1984 over albummet. Bevares, Accept gør det som sagt ganske godt inden for disse rammer, men det føles som om Accept, forgæves, jagter en svunden tid og det glider ganske enkelt af på denne skribent og til tider bliver sangene en kende, ja, fjollede, især når der smides et primitivt back-up kor på omkvædene. Generelt strækkes de simple riff-ideer også for langt ud og når hverken riffs eller vokalmelodier er i top, bliver de 5-6 minutter lange numre et alt for blodfattigt bekendtskab.

Die hard fans af den traditionelle heavy metal vil givet finde lyspunkter på "Blood Of The Nations", og udførelsen er som sagt upåklagelig, men det ændrer ikke ved at albummet allerhøjest rammer et jævnt niveau i denne anmelders øre.