Accept - Blood of the Nations

Blood of the Nations

/ Warner Music Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Power metal
Spilletid:67.16
Antal numre:12

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: 8,6/10 baseret på 5 stemmer.

"Blood Of The Nations" er traditionel heavy metal af den gamle skuffe, og der er ingen tvivl om at de rutinerede kræfter i Accept kan deres kram inden for denne disciplin. Udo Dirkschneider er som bekendt ikke en del af Accept længere og personligt har jeg en del lettere ved at forene mig med Mark Tornillos vokal end førnævnte Udo.

Når det er sagt må det også pointeres at jeg bestemt ikke er duperet over Accepts forsøg på at indkapsle lytteren i en tidslomme for selv om produktionen på "Blood Of The Nations" er en kende nutidig, så er der fæl stank af heavy metal anno 1984 over albummet. Bevares, Accept gør det som sagt ganske godt inden for disse rammer, men det føles som om Accept, forgæves, jagter en svunden tid og det glider ganske enkelt af på denne skribent og til tider bliver sangene en kende, ja, fjollede, især når der smides et primitivt back-up kor på omkvædene. Generelt strækkes de simple riff-ideer også for langt ud og når hverken riffs eller vokalmelodier er i top, bliver de 5-6 minutter lange numre et alt for blodfattigt bekendtskab.

Die hard fans af den traditionelle heavy metal vil givet finde lyspunkter på "Blood Of The Nations", og udførelsen er som sagt upåklagelig, men det ændrer ikke ved at albummet allerhøjest rammer et jævnt niveau i denne anmelders øre.

Kommentarer (4)

hellcock

Indlæg: 189

Dejlig dejlig heavy metal cd!

Dejlig dejlig heavy metal cd! Skiven holder høj standard hele vejen! Keder man sig til den må man være en kedelig knud!

hellcock gav Accept - Blood of the Nations 9/10.

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Det er da vist en forkert

Det er da vist en forkert anmelder der har fået denne skive bevares smag og behag, men når man ikke gider 80ér metal- ja så skal man heller ikke anmelde sådan en skive.

Dette er uden tvivl et af årets bedste udgivelser, Deres bedste siden Russian Roulette. Wolf Hoffmann briliere fantastisk med sit guitar spil, og er og bliver meget undervuderet.

Keitel gav Accept - Blood of the Nations 9/10.

Beikes

Indlæg: 80

En af årets fem bedste skiver

En af årets fem bedste skiver, basta. Og netop chorus koret er jo trademark for Accept, og det er gudeskønt at høre bands der ikke lefler for trends!

Beikes gav Accept - Blood of the Nations 8/10.

Time Signature

Time Signature

Tidligere anmelder

Indlæg: 65

Jeg synes også, at det er en

Jeg synes også, at det er en fed skive. OG et rigtigt godt comeback uden UDO.

Time Signature gav Accept - Blood of the Nations 8/10.