Metal på DR2

Metal på DR2

Tænd for fjernsynet onsdag d. 21. marts kl. 22 og stil ind på DR2. Musikprogrammet besøger nemlig Hatesphere i studiet under indspilningen af den nye plade, hvor de kæmper med at få deres benhårde trash-metal guitar soloer til at sidde i skabet. Senere skal pladen præsenteres for verdenspressen og fansne og Anja Pil Overby følger Hatesphere backstage inden, under og efter releasekoncerten.

I programmet kan du også møde én af dansk metals største stjerner lige nu, Volbeats forsanger Michael Poulsen. Anja tager med ham til fotosession og får en snak om heavy attitude, tatoveringer og hvorfor metal rykker lige nu.

Se teaser via kildelinket.

Kommentarer (8)

Hrimner

Indlæg: 11

Kæft hvor er jeg træt af

Kæft hvor er jeg træt af Michael Poulsen snart..

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

#1 Hvorfor?

#1 Hvorfor?

Hrimner

Indlæg: 11

Fordi jeg synes at Volbeat er

Fordi jeg synes at Volbeat er så overvurderet

Beikes

Indlæg: 80

Næh...Volbeat er skam ikke

Næh...Volbeat er skam ikke overvurderet, de er ganske originale og nyskabende på en fed måde - ikke al det lorte Nu-Crap! Men skal da indrømme at når det hår hen og bliver mainstream, så er det jeg står af. Jeg ved ikke hvorfor, men det er en naturlig reaktion min krop får når tingene fanger interesse hos det brede publikum. Go figure...for musikken er jo stadig volfed!

I øvrigt synes jeg at Hr. Poulsen virkede lidt for udspekuleret klam, da han antydede at han han laver musikken alene for pengenes skyld. Selvfølgelig er det en væsentlig faktor at kunne tjene penge på sin musik (hvem ville ikke det?), men at vælge genre og stilart udfra en devise om at 'ramme det bredest mulige publikum' synes jeg altså er fucked up og sellout-agtig.

Og slikkede han ikke også rimelig meget røv på Jakob Bredahl??? Eeew!

Ambivalens? I stor stil!

HATESPHERE indslagene var tilgengæld fine, og J og co. er så befriende nede på jorden at man kun kan holde af dem. Desuden sparker musikken SÅ meget røv, at de står som en lysende stjerne over alle andre i denne nye udgave af genren Thrash Metal.

Uanset, så var det dejligt at se noget metal på dansk tv...se dét kalder jeg public service :D

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Damn, og jeg glemte

Damn, og jeg glemte selvfølgelig at se det, og så endda når Kommunist Tv (DR2) endelig sender noget fornuftigt.

dead_lemming

Indlæg: 1

Det genudsendes søndag aften

Det genudsendes søndag aften 00:10 på DR2

Hrimner

Indlæg: 11

Ellers kan det ses på

Ellers kan det ses på musikprogrammets hjemmeside

Filthbastard

Indlæg: 1

Held og lykke til Voldbeat.

Held og lykke til Voldbeat.

Men, men, men...
Lort bliver ikke til lagkage bare fordi man sætter lys i, og Volbeat bliver ikke til metal fordi de spiller rock n roll med heavy disstortion.

Tilføj kommentar