Vinylbanner

Electric Hellride: Offentliggør artwork og trackliste

Electric Hellride: Offentliggør artwork og trackliste

Groove metal band Electric Hellride med base i København offentliggjorder for to uger siden deres kommende udgivelse, EP’en "Come Darkness, Come Light".

"Come Darkness, Come Light" udkommer den 5. maj på CD, vinyl og som gratis download igennem gruppens eget selskab Elhell Records.

Artworket til "Come Darkness, Come Light" er lavet af den København-baserede illustrator & designer Tunguska.

Tunguska har udtalt følgende om sit samarbejde med Electric Hellride: "Bandet efterspurgte en mørk og dyster stemning i et urbant miljø som reflekterede sangen Grey Mass Depression. Min primære udfordring heri var at gøre det visuelt interessant og undgå ting man har set for mange gange før. Lyssætningen og den anderledes komposition i forhold til front/back var vigtige komponenter i forhold til at opnå et tilfredsstillende produkt."

Electric Hellride har udtalt følgende om samarbejdet med Tunguska: "Vi har før benyttet Tunguska til et design, som gerne skulle komme på en tshirt snart, og vi var så begejstrede for designet, at det var naturligt at hyre ham til EP'ens cover også. Han har ramt den stemning, vi ønskede, så vi er meget tilfredse, og vi glæder os meget til, at vise det frem på vinyl, for det store format gør kun coveret endnu sejere"

Opfølgeren til debutalbummet "Hate.Control.Manipulate" fra 2012 er indspillet i Grizzly Sauer Studio med Emil Buus Sauer, der blandt andet tidligere har arbejdet med Helhorses kritikerroste "Oh Death“ og Cerekloths grumme perle af et dødsmetalalbum "In the Midst of Life…".

Med "Come Darkness, Come Light“ viser Electric Hellride nye og mere varierede sider af sig selv, hvilket også er den primære grund til EP-formatet frem for et helt album. Bandet er godt i gang med sangskrivningen, men ønskede at lave et lille stop på vejen mod det næste album, for at teste nogle ting af i studiet samt for lige at afprøve musikken på faste tilhængere og potentielle nye fans.

I Youtube videoen nedenfor tager Electric Hellride dig en tur med i Grizzly Sauer Studio, hvor du får første smagsprøve af det nye udspil.

Tracklist:
1. Master Inferno
2. Higher Profanity
3. Grey Mass Depression
4. Phosphorus

http://www.youtube.com/watch?v=LIJDq3zBywc

Tilføj kommentar