18 nye navne fuldender Copenhell Program

Slayer Slayer

Copenhell præsenterer i dag eminente navne som Slayer, Alter Bridge, Architects, BAEST og en stribe andre bands. Dyk ned i de offentliggjorte navne, hvor særligt ét band spiller deres sidste koncert på dansk grund.

Så oprandt dagen, hvor Copenhell kunne præsentere den sidste håndfuld navne til sommerens program. Der er vanen tro et par gengangere, men også nye og spændende navne – ikke mindst på den danske metalscene, hvor blandt andet Ghost Iris, Baest, Huldre og Slægt står for at holde fanen højt. Thrash-veteranerne i Hatesphere har også fundet plads på årets program efter en vellykket koncert med Metallica i Royal Arena.
De to sidste hovednavne blev i år Alter Bridge og mægtige Slayer, som altid spiller den med Slayer.

Nåede du ikke at fange The Dillinger Escape Plan på deres afskedsturne, får du allersidste chance nu, da bandet siger endegyldigt farvel til Danmark til sommer. Efter deres seneste tre koncerter i Danmark, ja, så tør vi godt love et voldsomt energisk og intenst show.

Britiske ARCHITECTS er et af de få bands, der har formået at udskære sig en niche i den fyldte metalcore-genre med deres helt egen lyd og vildskab. De får følgeskab af det helt nye britiske metalcore-band The Raven Age, med Iron Maiden-bassist Steve Harris’ søn George Harris i fornt.

Programmet er bestemt ikke prydet af black metal-bands i år, men snydt bliver vi alligevel ikke, da polske Batushka bringer mørket til festivalen.

Anderledes hyggeligt bliver det i selskab med det tyske power-band Powerwolf, som kommer tilbage til Danmark efter to vellykkede koncerter på henholdsvis Pumpehuset og Voxhall.

Ellers er der bare at sige: Dyk ned i de sidste navne og glæd dig til sommer. Det er et alsidigt program, som virkelig favner bredt.

De sidste bands er som følger:

SLAYER
ALTER BRIDGE
ARCHITECTS
BARONESS
THE DILLINGER ESCAPE PLAN (FINAL SHOW IN DENMARK)
POWERWOLF
HATESPHERE
BLACK STAR RIDERS
PSYCOTIC WALTZ
NOTHING MORE
BATUSHKA
MEMORIAM
HULDRE
THE RAVEN AGE
GHOST IRIS
BAEST
SLÆGT
SEVEN THORNS
(Tak Rock-vinder)

Kommentarer (5)

Hans Langholz

Hold kæft en gang lort

Hold kæft en gang lort

rendmig

No offence, men Slayer har

No offence, men Slayer har lige reddet Copenhell 2017

UMUR

UMUR

Indlæg: 93

Man kan aldrig få det 100%

Man kan aldrig få det 100% som man vil have det, men jeg synes faktisk at årets program ser rigtig spændene ud. I forhold til sidste år, er det en kæmpe forbedring.

Annometalfan

Jeg ville personligt sige, at

Jeg ville personligt sige, at lineup'et sidste år var top. Man kan ikke slå Black Sabbath og Megadeth. Men smag og behag ;), ville dog sige at programmet i år også har en masse at byde på, som du selv påpeger.

UMUR

UMUR

Indlæg: 93

Det er helt klart smag og

Det er helt klart smag og behag. Jeg synes f.eks. at Megadeth var virkelig kedelige at se og høre på (selvom jeg generelt er stor fan af deres musik). Black Sabbath var til gengæld fedt. Overordnet synes jeg bare, at der var for meget hard/stoner rock sidste år, og ikke nok ekstrem metal. Det er fedt med variation, men det er trods alt en metal festival, og der bør være en klar overvægt af "metal" og ikke hard rock orienterede bands efter min mening....men igen er sådan noget jo smag og behag.