Meanwhile on Facebook uge 47

Nyheder uge 47 Nyheder uge 47

Denne uge på Facebook, har budt på lidt af hvert. Tegneserier, turneer og nye navne til Copenhell har fået folket til tasterne og her er der en opsummering af hvad der er foregået på alles yndlingshademedie, de sidste 7 dage.

Vores undergrundsafdeling, - DETEKTOREN -, har set dagens lys og de første tre anmeldelser er nu klar.
Forest god viser et stort potentiale
Satanic Assault Division sømmer Danmark på korset
Telos bidrager med rystelser i undergrunden
(Hvis du spiller i et band, som netop har udgivet en EP/DEMO/DEBUT, så smid os en mail på Detektoren@heavymetal.dk)

Metallicas nye album Hardwired To Selfdestruct ligger nummer 1 på album hitlisten i 57 lande, og på top 5 i 105 lande! Har I fået købt albummet og hvad syntes I om det?
 

"Læs noget med Slayer!" Tidligere på året offentliggjorte Slayer deres samarbejde med Dark Horse Comic, omkring udgivelsen af deres egen tegneserie. Slayer: Repentless er navnet og er sat til at blive udgivet d. 25 januar.
 

FEUER FREI!! Rammstein kommer og tænder op i det mørke Jylland, nærmere bestemt FÆNGSLET i Horsens D.25 maj og billetsalget starter d. 28/11 kl. 10 hos Ticketmaster. Ses vi?
 

Ghost bringer deres Popestar Tour forbi Valby-Hallen d. 26. april, og de har selveste Kvelertak med som support! Billetsalget er i gang og adgang til de uhellige ritualer, kan erhverves via Ticketmaster.
 

A Perfect Circle tager på turne i 2017! Ikke nok med det, så hentyder de også til, at de vil begynde at skrive ny musik!  Herfra, skal lyde en opfordring til bookerne hos COPENHELL…
 

Efter Copenhell offentliggjorde næste års plakat, gik der ikke længe, før Opeth og Rob Zombie blev tilføjet, sammen med Europe, The Black Dahlia Murder, Myrkur, Saxon, Motionless In White, Frank Carter & The Rattlesnakes og Red Warszawa!! Hvad siger I til det?