W.A.S.P. - The Neon God - Part 1 - The Rise

The Neon God - Part 1 - The Rise

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genre:Heavy Metal
Spilletid:52:10
Antal numre:9

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Med dette album i to dele ("The Neon God - Part 2" skulle komme om ca. 3 måneder) vil Blackie Lawless gøre et forsøg på at overgå sin konceptklassiker fra 1992 "The Crimson Idol", hvilket nok bliver noget af et problem. Men lad os starte med lidt om historien bag "The Neon God". Denne gang er det ikke en historie om Jonathan (Blackie Lawless) men en fiktiv historie - i midtpunktet er Jesse Slane, der som 8 årig kommer på børnehjem fordi hans mor, der er narkoman, ikke kan klare ham. På børnehjemmet bliver han sexmisbrugt af en nonne, siden hen kommer han på en anstalt, hvor han så stikker af fra. På sin vandring lærer han magikeren Judah Magic at kende, som vil prøve at gøre ham til en fører. Så vi venter spændt på hvordan historien ender.

Musikalsk minder pladen da også en del om "The Crimson Idol", selv om den bestemt ikke er lige så lettilgængelig. Den har en slags 70'er stemning over sig - især pga. at Hammond orglet er mikset lige lovlig meget frem i lydbilledet. Den skal faktisk have rigtig mange gennemlytninger, inden den rigtig fanger, og selv om den bliver bedre med tiden, kommer den aldrig op på højde med noget af det gamle som W.A.S.P. har lavet i 80'erne. Den er da en del bedre end "Dying For The World", der virkelig ikke kunne fange mig. Så i det store hele er jeg en lille bitte smule skuffet over den. Sådan er det desværre tit med ens gamle helte; de 2-3 første plader er altid de bedste. Men som W.A.S.P. fan bliver man nødt til at eje pladen.

Kommentarer (1)

Fyrsten

Tidligere anmelder

Indlæg: 181

Jep, der er for lidt pikrock

Jep, der er for lidt pikrock og for meget nonne fisse over denne udgivelse. Blackie har tabt lidt grebet om dilleren på denne udgivelse.
Lad os se noget mere pat og fjams, tak!!!