Tierra Santa - Las Mil Y Una Noches

Las Mil Y Una Noches

/ Locomotive Music · Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Prog metal
Spilletid:22:39
Antal numre:5

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Jeg gad godt vide hvad både selskab og band har tænkt sig at opnå med denne udgivelse?! Et spansk metal band der tilmed synger på spansk, og som her har valgt at udsende en fem numres live CD med en samlet spilletid på knap 23 minutter!!! Det lyder ikke umiddelbart som en særlig god forretning, hvis ikke det lige var fordi at Tierra Santa ifølge den sparsomme bio er et af Spaniens mest succesfulde heavy metal bands.

Bandet spiller en ganske typisk gammeldags form for heavy metal, med masser af melodi i både vokal og guitarspil, og de gør det såmænd udemærket. Der er faktisk en hel del Iron Maiden influenser at spore i Tierra Santa's musik, og trods de spanske tekster vil jeg da påpege at bandets sanger Angel har en behagelig halvrå røst. Musikalsk er det bare hørt utallige gange før, men jeg vil ikke underkende bandets charme og dets underholdnings værdi. Lyden er god og klar, og man mærker ligefrem klubstemningen brede sig ud gennem højtalerne. Til en solid øl og metal brandert med vennerne, er det da ikke usandsynligt at "Las Mil y Una Noches" vil finde vej til anlægget i ny og næ.

Kommentarer (1)

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Jeg har fulgt Tierra Santa i

Jeg har fulgt Tierra Santa i en del år, og de er total seje, isør sangerens "rullen" på "r" et, er cool-for alle Iron Maiden Fans er de et must, men start hellere med Skiverne :
" Medival" eller " Legendario" - de rykker for vildt.

Tilføj kommentar