Redwood Hill - Descender

Descender

Udkom

Type:Album
Antal numre:6

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Redwood Hill - endnu en grund til at være stolt af at være dansker!

Danske Redwood Hill er en smule svære at binde til én enkelt genre. Jeg har læst mig til at de bla. kan klassificeres under post thrashet black, hvilket egentlig passer meget godt. Dog synes jeg, at Redwood Hills musik har flere rødder den depressive black-genre, hvilket er en af mine personlige favoritter. Blandingen af disse genreelementer fungerer ganske upåklageligt, og sat sammen med Redwood Hills dystre musikalske univers, giver det en virkelig unik oplevelse. Descender er bandets debutalbum.

Descender er et album, der byder på mange indtryk, og som helhed er det både varieret og eksperimenterende, men Redwood Hill har skam helt styr på, hvad de laver. Overordnet set er det et tungt og dystert album, og den lettere underproducerede lyd er helt perfekt. Jeg er vild med trommerne, de lange instrumentale passager, og så elsker jeg bandet for at have flettet en smule tysk lyrik ind. Den rene vokal, der benyttes i enkelte sange, er en perfekt kontrast til hvor råt albummet derudover er.

I mine øjne er dette album noget af det fedeste, den danske metalscene har budt på i et stykke tid. Det er ondt, det er tungt og brutalt - men smukt. Der er noget udefinerbart over dette album, der giver det en helvedes masse atmosfære og sjæl nok til, at det er den slags musik, som man kan sidde alene i mørket og bliver totalt overvældet af. At udpege et favoritnummer viser sig som værende en umulig opgave, så jeg vil anbefale den nemme løsning: ud og køb albummet! Redwood Hill er endnu et band fra den danske metalscene, som vi kan være stolte af - og de er langt mere end det.

Herunder kan du høre "Dubbuk" fra Descender:

Tracklist

  1. Aten
  2. Dybbuk
  3. Tristesse
  4. Poseidon
  5. Croatoan
  6. September