Rammstein spiller koncert i Valbyparken, København .
Rammstein - Lichtspielhaus

Lichtspielhaus

· Udkom

Type:DVD
Genrer:Industrial metal, Rock
Spilletid:210
Antal numre:0

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: 9/10 baseret på 2 stemmer.

Så kom endelig en af mine julegaver, som jeg var så venlig at forære mig selv. Jeg havde selvfølgelig hellere set at Rammstein endelig havde fået fingeren ud og fået lavet en ny CD i stedet. Men DVD'en "Lichtspielhaus" er nu også en god trøst.

DVD'en indeholder alle deres video-clips, og for dem der aldrig har set en Rammstein video, kan jeg fortælle at de laver nogen af de mest profesionelle og "Kick ass" videoer der nogen sinde er set inden for ekstrem musik, men bandet er også Tysklands største musik ekport, og de er jo kendte i hele verden, lige fra Rusland til USA. Min yndlingsvideo er nok "Links 234"; en komplet animation, hvor en flok marcherende myrer går amok og bla. headbanger til Rammstein. Samt "Ich Will" hvor Rammstein er en flok bankrøvere i rigtig "Godfather" stil.

DVD'en indeholder også højdepunkter fra diverse tourner fra 1996-2001, nogle med bedre lyd end andre. At de har puttet live clips på fra "Live aus Berlin" er temmelig ringe, da det jo allerede er udgivet på nemlig selvsagte "Live aus Berlin" DVD. Samt er der også en stak "Making of" af en del af videoerne, samt nogle interesante interviews.

For Rammstein fans (mig selv inklusive) er det jo et must at købe denne DVD, især pga. videoerne. For alle andre – ja, de holder jo fingrene væk alligevel.