Queensrÿche - The Art Of Live

The Art Of Live

/ Target Group · Udkom

Type:DVD
Genrer:Prog metal, Heavy Metal
Antal numre:15

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Hvor skal jeg begynde? Denne DVD blæste mig af stolen af både respekt og beundring. Musikken er tight og fænomenalt spillet, Geoff Tate giver den stadig på alle tangenter på trods af, at han snart runder de 60 og lyden, ja den er tung og distinkt. Selve optagelsen er fra Quennsrÿche World Tour med skiven "Tribe". Dette bærer denne her DVD også præg af, men på trods af dette, så er der nu også plads til nogle klassikere såsom "Sign of Times", "Breaking the Silence", "Best I Can" samt de to coverversioner "Comfortably Numb" (Pink Floyd) og "Won't Get Fooled Again" (The Who). Mixet er så godt skruet sammen. Hvert instrument kommer til rette med sådan en power, men aldrig på bekostning af en anden. Tates voice ligger ligeså godt i lydbilledet. Tate har stadig en af de mest beundringsværdige stemmer inden for denne alternative rock genre og når han og James LaBrie (Dream Theater) harmonerer på "Comfortably Numb", ja så må selv en inkarneret Floyd fanatiker krybe til korset og indrømme, at det her sgu lyder for fedt. Trommeduellen mellem Portnoy og Scott er helt sikkert også alle pengene værd.

Alt i alt en fed DVD, som rent visuelt samt auditivt helt sikkert vil tage lytteren med storm på trods af, at bandet ikke har formået at indspille den i 5.1 surround og at de har glemt eller undladt klassikere som "Empire" og "Promised Land".

Kommentarer (4)

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Hvor fanden har du det fra at

Hvor fanden har du det fra at Geoff Tate snart bliver 60 år?

tgp88

hehe, i såfald holder han sig

hehe, i såfald holder han sig sgu endnu bedre end Ned Flanders :-)

Ifølge IMDB er han (Tate, ikke Flanders)45 (http://www.imdb.com/name/nm1296501/), hvilket nok lyder lidt mere realistisk...

causasui

causasui

Tidligere anmelder

Indlæg: 15

sorry Geof...

sorry Geof...
my big mistake, hope you can forgive me
:-)

Robbie

Indlæg: 3

hahaha. 60 år....

hahaha. 60 år....