Paul Di'Anno - The Classics: The Maiden Years

The Classics: The Maiden Years

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, NWoBHM
Spilletid:51:53
Antal numre:12

Officiel vurdering: 3/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Paul Di'Anno var som de fleste nok ved sanger i Iron Maiden før Bruce Dickinson kom til. Han har siden været sanger i en række bands og projekter, men er i hvert fald i undertegnedes bevidsthed gået i den musikalske glemmebog.

Her har den efterhånden midaldrende herre så valgt at genindspille en række gamle Maiden sange, primært fra albummet "Iron Maiden", men også med et kig forbi "Women in Uniform" og "Killers".

Paul Di'Anno synger meget som han gjorde i Maiden tiden med sin noget ru stemme, der vækker svage associationer til Bon Scott (den rigtige AC/DC sanger!). Hans besætning spiller også godt, men som helhed varierer lydbilledet ikke synderligt fra originalversionerne.

Selvom dette som så er en ganske godt lavet skive, fremstår den som værende temmelig overflødig, og jeg kan ikke se hvorfor nogen, der allerede ejer de originale Maiden albums skulle begære denne kønsløse samling covernumre. Det virker unægteligt som om denne skive er et udtryk for at Paul Di'Anno forsøger at leve lidt højt på at han var med i Iron Maiden for 25 år siden.

Tilføj kommentar