Oliver Weers - Get Ready

Get Ready

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Hard rock, Heavy Metal
Spilletid:46:47
Antal numre:12

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Så er X-Faktor sgu også nået til Heavymetal.dk. Hvem skulle dog tro det!

Det er nok de færreste læsere på denne side, som har brugt deres fredage på at tænde for DR og se en flok middelmådige sangere forsøge at imponere tre pop dommerer. Jer uheldige sjæle, som er blevet tvunget af konen eller kæresten til at se det, kan nok tydeligt huske Oliver Weers. Manden med læderjakken, det lange garn og metal attituden. Den eneste som havde noget ordenligt at byde på!

Oliver Weers er alt det Martin ikke er! Oliver Weers synger en god gang gammeldags Hard Rock og det er sgu ikke værst. Han lyder til tider som en lidt tam udgave af Tobias Sammet (Edguy, Avantasia) og det er, i min verden, ikke helt ringe...

Oliver Weers' debut album har fået titlen "Get Ready". Den lægger godt ud med god stil og man har ikke fornemmelsen af, at dette er mandens første skive. Det lyder professionelt og gennemført, men herren har også fået hjælp fra dygtige mennesker. Tommy Aldridge står for trommerne og Marco Mendoza for bass. Disse herrer er nok mest kendt for at have arbejdet med Ozzy Osbourne, Whitesnake og Thin Lizzy. På nummeret "Hands High" har han også fået hjælp af Tim Christensen i form af en guitar solo.

Der er ingen tvivl om, at der er arbejdet på denne skive og der er kvalitet bag, men er det nok? Det er langt fra den bedste metal udgivelse, men det er ok. Man kan sætte det på og rocke lidt til det, men det er langt fra en perle. Hvis Oliver Weers satte lidt mere smæk på og turde udfordre sin egen vokal en smule, så tror jeg han kan komme langt. Måske også gøre det hele lidt mindre kønt, men gør det mere heavy og råt.