M:Pire of Evil - Crucified

Crucified

· Udkom

Type:Album
Genrer:NWoBHM, Thrash metal
Antal numre:11

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Mantas udgiver cover album "for fans only"

Britiske M:pire of Evil er bedst kendt som ex-Venom guitarist Mantas side projekt. Nyeste udgivelse fra M:pire of Evil, Crucified, er en yderligere skærpelse af denne forståelse, da man her har valgt at udgive et helt album med Venom covers. Her er der tale om numre fra Venoms intermediære og måske mest usynlige periode. Der er altså en vis idé i en "genindspildning" af disse numre. Der er dog nogle problemer med projektet som kan kædes sammen med den meget komparative stil hos Venom og M:pire of Evil. Personligt er jeg glad for covernumre i så fald, at de bidrager eller tilføjer en skægt, nuanceret eller alternativt perspektiv på det velkendte. For det utrænede øre er der tale om så marginale forskelle på de oprindelige udgivelsers overordnede lydbillede og M:pire of Evils versioner, at hele projektet kan føles lettere ligegyldigt, og måske mest af alt for Mantas egen skyld. Kvalitets og stemningsmæssigt fejler Crucified intet. Det er balls to the wall britisk necro-heavy/thrash. Fred være med det – hvis det var 1982.

Der er alstå tale om en udgivelse der henvender sig primært til Venom fans og lignende. I bedste fald kan denne udgivelse få folk til at gå tilbage i gemmerne og høre de originale udgivelser fra Venoms hånd. M:pire of Evil bevæger sig ingen steder, i al fald ikke fremad, men denne udgivelse. Det er svært at forestille sig, at der kreativitet nok tilbage i Mantas til at udgive noget mere seriøst ovenpå denne udgivelse. Historien har lært os at man aldrig skal afskrive Venom – men M:pire of Evil? Jeg er ikke så sikker.

Trackliste 1. Temples of Ice (Venom cover) 2. Parasite (Venom cover) 3. Kissing the Beast (Venom cover) 4. Blackened Are the Priests (Venom cover) 5. Carnivorous (Venom cover) 6. Black Legions (Venom cover) 7. Need to Kill (Venom cover) 8. Wolverine (Venom cover) 9. Crucified (Venom cover) 10. Demone 11. Taking It All

Tilføj kommentar