Mongrels Cross - The Sins of Aquarius

The Sins of Aquarius

· Udkom

Type:Album
Genrer:Black metal, Death metal
Antal numre:7

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Black-thrash kendetegnes typisk ved simplicitet og primitivitet samt en mere rå og retrospektiv produktion. Og her må man sige at australske Mongrels Cross' tilgang til black-thrash på The Sins of Aquarius er betydeligt mere raffineret end hos størstedelen af deres kolleger i black-thrashens verden, da der på denne skive er mange flere facetter og en meget mere moderne produktion end hos det gængse black-thrash-band.

Når det så er sagt, så er der da absolut nogle primitive elementer og retro tendenser på dette album, men Mongrels Cross tager ikke til takke med blot to riffs og en solo per nummer. Istedet proppes en god håndfuld riffs ind i hvert nummer, hvoraf nogle er decideret old school og primitive, og dette sikrer, at musikken ikke kun er ond og mørk, men også interessant. Der er også enkelte all out black metal-sektioner, som høres i tremolo-plus-blastbeat-passagerne i starten af "Rabid Inception", "Indulge the Temple" og "Revelations Transpire" samt i flere andre numre på skiven. Black metallen blandes - og afbalanceres fint - med mere traditionel thrash metal-riffage.

Det, der beskrives foroven, er i sig selv nok til at overvinde mig, men toppen af kransekagen består i elementer fra crossover-thrash og hardcore punk, hvilket blandt andet høres i "Hunters of Born Again Christians" (hæh, sjov titel) og "Indulge the Temple". Dette giver den allerede aggressive musik et ekstra kick.

Fans af old school thrash metal med black metal-elementer bør ikke gå slip af dette album. Er du til Nocturnal Fear, Nekromantheon, Aura Noir og den slags, så vil du sikkert også få en masse ud af dette album fra de ondeste mennesker Down Under.


Tracklist:
1. The Sins of Aquarius
2. Rabid Inception
3. Lead them from the Promised Land
4. Hunters of the Born Again
5. Indulge the Temple
6. Revelations Transpire
7. When the Dragon Gives Birth

Tilføj kommentar