Mercenary spiller koncert i Sønderjyllands Hallen, Aabenraa .
Mercenary - Everblack

Everblack

· Udkom

Type:Album
Genrer:Melodisk Death Metal, Heavy Metal
Spilletid:53:47
Antal numre:10

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: 9/10 baseret på 1 stemme.

Dansk metal er virkelig ved at få jern på. Det er den nye Mercenary skive "Everblack" et meget godt eksempel på. Mercenary har valgt at gå lidt væk fra den traditionelle deathmetal, til en mere afslappende form for metal, uden dog at gå hen og blive wimped. Der er ikke sparet på de fede melodier og den gode stemning. Mercenary's nye sanger Mikkel står for de fede melodier, der ikke uden grund kan lede tankerne hen på Nevermore, mens Kral stadig growler hamrende fedt. Disse duetter gør at "Everblack" breder sig over et meget bredt spektrum. Der åbnes med det lidt thrashede titelnummer og allerede her er det tydeligt at Mercenary har formået at forny sig til det langt bedre. Numre som "Seize The Night", den smukke, nærmest klassiske "Screaming From The Heavens" og den mere rå "Dead.com" er allerede kæmpe hits. Eller skulle vi måske sige "Everblacks" (!), for slet ikke at tale om den harmoniske "Rescue Me", hvor man virkelig får indblik i hvor god en sanger Mikkel i virkeligheden er. "Everblack" er noget af det fedeste et dansk band nogen sinde har disket op med, både musikalsk og lydmæssigt. Jacob Hansen's genialiteter i et studio får det hele til at gå op i en højere enhed. Der er så absolut dømt "Everblack"!

Kommentarer (4)

Lau

Lau

Tidligere anmelder

Indlæg: 20

Fandt lige denne skive til 19

Fandt lige denne skive til 19,95 i min lokale stereo studio og tog chancen. selvom det ikke lige er min foretrukne genre, må jeg sgu give dig ret, det her er ret fedt og på højde fra udenlandske bands. Måske man sku lytte noget mere til disse danskere.

Purpur0075

Indlæg: 109

Jeg kan nu ikke se hvor de 90

Jeg kan nu ikke se hvor de 90% kommer fra... Det er da en udmærket skive og "Seize the Night", "Screaming From the Heavens" og titelnummeret er SUPER, men resten siger mig sgu ikke så meget.

Så 60% herfra (hvis man ser på at 50 er middel).

Lau

Lau

Tidligere anmelder

Indlæg: 20

Hmm jeg synes godt nok at det

Hmm jeg synes godt nok at det er fee tråd hele vejen igennem. Dog er "Screaming from the heavens" det nummer som nok lige trækker det hele lidt op for mit vedkomne. Må hellere give deres nye en chance.

Master Blaster

Indlæg: 2

det er fandme lidt sjovt at

det er fandme lidt sjovt at de sælger albummet for kun 20 kr!!! når det er så mega fedt!!! total respect til MERCENARY for et fedt album !!!