Mastercastle - Dangerous Diamonds

Dangerous Diamonds

· Udkom

Type:Album
Genrer:Power metal, Melodisk Metal
Spilletid:46.24
Antal numre:11

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Mastercastle er et italiensk power metal-orienteret band, og dette kan måske få nogle metalhoveder til at vrænge ad udsigten til masser af cheesy elementer.

Men frygt ej, for Mastercastles "Dangerous Diamonds" er stort set ostefri, og fokus er på stærke guitar-riffs og kraftig sang.

Stilmæssigt trækker Mastercastle på både power metal og på den mere traditionelle heavy metal samt melodisk metal/hard rock, og dette betyder, at du kan forvente de store og iørefaldende omkvæd, der er karakteristiske for power metal, men Mastecastle gør generelt brug af lidt langsommere tempi end i mere typisk Euro-power metal. De undgår stort set Euro-power metallens uptempo dobbelt-stortromme mønstre og gør i stedet brug af mere traditionelle metal-riffs, groovy riffs, og melodiske hard rock riffs, og dette virker faktisk ganske godt. Resultatet er et melodisk, men alligevel hårdt rockende, album.

Vokalist Giorgia Gueglio har en meget klar og ren stemme, men hendes sang er også meget kraftig, og hun kan virkelig udbrøle nogle iørefaldende vokalmelodier, hun er ganske simpelt den perfekte type sangerinde i metalmusik. Der er generelt tale om dygtige musikere, og riffene er ikke blot stærke og hårdt rockende. Guitarsoloerne er meget tekniske og imponerende - og den slags hører sig altså til i heavy metal.

"Dangerous Diamonds" er et melodisk metal album af høj klasse, som bør appellere til fans af melodisk hard rock, klassisk metal og power metal.

Tilføj kommentar