Infinity Overture  - Kingdom of Utopia

Kingdom of Utopia

· Udkom

Type:Album
Spilletid:48.49
Antal numre:10

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Der er bestemt ikke de symfoniske elementer det skorter med på "Kingdom Of Utopia", og med et bandnavn som Infinity Overture ville alt andet næsten også være utænkeligt. Danskerne leverer et godt stykke arbejde med masser af storladne omkvæd og teatralske indslag samt power metal klicheer i hobetal. Og desværre også et fandens forudsigeligt udspil.

Forsanger Ian Parry har en tendens til kun at befinde sig i et meget højt (og overdrevent) leje og det bliver ærlig talt lidt enerverende i længden og den forventede dynamik man kunne forvente fra samspillet mellem Ian Parry og Lene Petersen på vokal forbliver desværre også uforløst.

Objektivt set lever Infinity Overture nok op til den standard, der sættes for power metal-scenen idag, og albummet virker også gennemført rent kompositorisk (dog er der en irriterende tendens med at fade numrene ud i stedet for slutte numrene bedre af), men sangmaterialet bærer mest af alt præg af at følge standarden, og ikke hæve sig over det forventelige. Derfor vil albummet formentlig også finde fans indenfor genren – denne anmelder er blot ikke en af dem.