Love.Might.Kill - 2 Big 2 Fail

2 Big 2 Fail

· Udkom

Type:Album
Genrer:Hard rock, Melodisk Metal
Antal numre:12

Officiel vurdering: 3/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Tilbagskuende hardrock

2 Big 2 Fail byder Love.Might.Kill på en gang poleret melodisk hard rock, hvor jeg ved første gennemlyst af albummet ofte følte mig hensat til 80erne – dette er i sig selv ikke nødvendigvis en dårlig ting, men det virker som Love.Might.Kill er fanget lidt i en tidslomme, der har overskredet sidste salgsdato. Danske Pretty Maids springer i ørene nogle gange når man skal sammenligne med andre bands i genren - uden dog helt at komme op på deres niveau, når danskerne er bedst.

Det er klart at gode numre er gode numre uanset hvilken indpakning de kommer i, men her halter det noget for Love.Might.Kill og selv om jeg musikalsk er flasket op med denne type hardrock som Love.Might.Kill praktiserer har det overhovedet ikke samme effekt på mig som de gamle klassikere. Der går simpelthen for meget røvablle-rock i mange af sangene og de store omkvæd, som der satses på mangler noget for at kunne konkurrere med de store indenfor genren. Undervejs på 2 Big 2 Fail ryger der også lidt powermetal indover nogle gange ("Burn the Night" og "We Fall"), hvilket heller ikke ligefrem imponerer.

Et af højdepunkterne på albummet er riff-arbejdet i "The One" men derudover er det småt med de gode momenter og jeg må indrømme at jeg ret hurtigt går kold i dette album på grund af de ret ligegyldige sange.

Tracklist: 01. Save My Soul 02. XTC 03. Burn the Night 04. The One 05. Restless Heart 06. Home 07. The Great Escape 08. Too Big To Fail 09. We Fall 10. Big Screen Pleasure (and Pain) 11. Alone 12. The Perfect Mistake

Love.Might.Kill – “XTC"