Love.Might.Kill - Brace For Impact

Brace For Impact

· Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Hard rock
Spilletid:52.56
Antal numre:13

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Tyske Love.Might.Kill udgav tidligere i år deres debut "Brace for Impact" (en meget passende titel til en metal-debut). Og der er bestemt tale om et ganske stærkt udspil, der med sin klare og polerede produktion samt solide sangskrivning oser langt væk af professionalisme.

Love.Might.Kill er solidt plantet i den mere melodiske metal og gør blandt andet brug af keyboards, melodiske omkvæd og en AOR-venlig sangstil - sangeren, Jan Manteni, er i øvrigt en dygtig sanger med sin kraftige og klare stemme, der passer til de melodiske vokalmelodier som hånd i handske.

Det skal nævnes, at, selvom der er fokus på fængende melodier, så er der altså ikke tale om slesk sødsuppe-pop. Guitarerne er tunge, og der er masser af riffs, der leder tankerne hen mod klassiske metalgiganter så som Judas Priest og Accept, og enkelte af numrene er nærmest ovre i noget power-speed metal-agtigt ('Calm Before the Storm' er for eksempel et rent power metal nummer med referencer til både US- og euro-power metal). Ja, og så formår Love.Might.Kill da også at holde deres mere poppede momenter smagfulde, og så gør det bestemt ikke noget med lidt bred og kommerciel appeal.

Er man til metal med masser af referencer til klassisk 80er metal og power metal og samtidigt holder af fængende og melodisk musik, så er Love.Might.Kills "Brace for Impact" en ganske god investering.

Tilføj kommentar