Lock Up spiller koncert på Roskilde Festival 2023.
Lock Up - Necropolis Transparent

Necropolis Transparent

/ Warner Music Group · Udkom

Type:Album
Genre:Death metal
Spilletid:40.22
Antal numre:16

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: 8/10 baseret på 1 stemme.

Med medlemmer fra Napalm Death, At the Gates, Sadistic Intent og Inner Sanctum må Lock Up siges at være noget af en supergruppe. "Necropolis Transparent" er gruppens 3. album og det første i ni år (hvis man ikke tæller spilts og opsamlinger med).

Stilen er sublim grindcore/deathgrind med masser af fart over feltet. der er selvsagt masser af bindsygt hurtige blastbeats, men Lock Up sikrer, at det ikke bliver for monotont ved at indsætte energiske hardcore punk riffs og d-beats samt thrash metal riffs og bopti-trommer. Der er også tungere stykker og enkelte groovy passager - der er endog nogle black-klingende stykker nu og da, samt enkelte melodiske passager.

På den måde er musikken rigtigt energisk på denne skive, og går, at man bare får lyst til at gå amok og moshe rundt i dagligstuen. Thomas Lindbergs vokal lyder vredere og mere agressiv end nogensinde og passer den energiske grindcore/deathgrind-musik på dette album perfekt.

Numrene er med en gennemsnitslængde på to et halvt minut også relativt korte, og det betyder, at musikken aldrig går i selvsving, og energien holdes intakt.

"Necropolis Transparent" er et rigtigt fedt grindcore/deathgrind-album. Musikken, der har visse ligheder med Napalm Deaths nyere materiale, er af høj kvalitet og velkomponeret, og produktionen er ikke dårlig men heller ikke for poleret - og det hele går op i en højere enhed af energi og agression.

Tilføj kommentar