Lillian Axe - XI:The Days Before Tomorrow

XI:The Days Before Tomorrow

· Udkom

Type:Album
Genrer:Hard rock, Glam
Antal numre:10

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Med fortid som glam metalband har Lillian Axe på deres seneste udgivelser bevæget sig i en mere melodisk metal-retning.

Deres udgivelser har det generelt med at være lidt af en blandet fornøjelse, men på "XI: The Days Before Tomorrow" holder de et ret konsekvent niveau, og de fleste numre på skiven er faktisk ret gode. De holder sig ganske vist indenfor den melodiske metal-stil, der har kendetegnet deres sidste output, men på "XI: The Days Before Tomorrow" gør de mere hyppigt brug af tunge riffs og en, hvis ikke små-episk, så i det mindste stor lyd, der frembringes ved hjælp af store omkvæd og lead guitar-melodier (som for eksempel i 'The Great Divide'), mens enkelte numre ligefrem indeholder nogle småprogressive elementer så som 'Take the Bullet' og 'Soul Disease', og andre numre igen, så som 'Caged In' har en mere rå og nærmest punket kant.

Der er således masser af gang i numrene på denne skive, hvilket bestemt er en god ting. Et problem er at vokalen måske er lidt for fin og blød til de mere rockede numre og passer bedre til ballader som 'Bow Your Head' og 'My Apologie' end metalnumre som 'Soul Disease', 'Caged In' eller 'Babylon'.

I det store hele er der dog tale om sofistikeret, men totalt tilgængelig, melodisk metal med masser af bred appeal. Fans af hard rock og melodisk metal bør tjekke "XI: The Days Before Tomorrow" ud.

Tilføj kommentar